make-up

Anti-blemish solutions, Clinique

Hallo Beauty’s,

De anti blemish solutions foundations die beloofd een egale look te maken en tegelijk ook de puistjes onder handen te nemen. Wie wil nou niet dat alle onzuiverheden op een mooie manier worden verwijdert op het eerste gezicht? Hierdoor ben ik erg nieuwsgierig geraakt en moest ik dit natuurlijk proberen zeker omdat ik wat onzuiverheden in mijn gezicht hebt. Dit is speciaal een lijn voor de wat jongere huid en daar val ik gelukkig nog wel onder!

20160219_110531

Allereerst wil ik even de vrolijkheid benoemen die deze foundation van clinique uitstraalt. De kartonnen verpakking bevat mooie kleurrijke bloemen in verschillende zachte kleuren die de aandacht trekken van de harde tekstopdruk van clinique. Tevens is de verpakking van de foundation vrij simpel en alledaags, het is een spiegelende draaidop met een smal dopje op een plastiek flacon.

20160219_110610

Deze foundation heeft bestanddelen op de ingrediëntenlijst staan die meeëters zo moeten tegen gaan ( exfoliërend salicylzuur ) ook zit er een zuur in om acne tegen te gaan. Tevens zitten er mooie ingrediënten in op de vochtgehalte van de huid mooi in balans te houden.

20160219_110827

Deze foundation belooft dus heel veel en ook alleen maar veel goeds. Nou ik kan je vertellen ik ben erg blij dat ik deze foundation na meerdere malen toch maar niet aangeschaft te hebben nu eindelijk in bezit ben en nu een trotse eigenaresse van ben.
Waarom? omdat het zoveel roodheid bedekt in één laag foundation dat ik zoveel tijd en product bespaar zoals corrector en concealer dat ik hiervan echt erg blij wordt.

Tevens kan je de foundation goed doseren en opbouwen naar eigen wensen dat dit voor iedereen geschikt zou kunnen zijn. Want een klein laagje dekt mooi (voor mij persoonlijk niet, maar dat snappen jullie wel ondertussen) En zelfs voor mij kan het dekkend genoeg worden waarvan ik echt blij kan worden.

20160219_110632

Deze clinuque anti-blemish solution liquid foundation is mooi vloeibaar (niet te waterachtig) en geeft een prachtige matte dekking over het gehele gezicht. Zorg wel dat je goed schud voordat je de foundation uit de verpakking haalt. Tevens voelt het erg comfortabel aan en zeker niet afsluitend zoals ik soms wel kan ervaren bij foundations. Mocht jou kleur er tussen zitten bij deze foundations is het zeker een aanrader beauty’s.

20160219_110907

Zoals je kan zien aan de bovenkant van mijn hand is het een mooie matte finish die de foundation geeft, dit is één laagje op mijn hand en je kan hieruit al opmerken dat het een mooie dekking geeft.

20160216_160422

Deze foundation van clinique is te koop bij verschillende parfumeries en kost € 27.50 euro voor 30 ml. Wat ik een mooie prijs vind voor het resultaat wat je krijgt <3.

Liefs Soraya

3 gedachten over “Anti-blemish solutions, Clinique

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s