make-up

Mijn noodkit

Hallo beauty’s,

Vandaag staat mijn noodkit tot jullie beschikking. Ik laat graag zien wat ik mee neem onderweg om er stralend uit te zien de gehele dag door door soms even kleine aanpassingen te maken. Je weet natuurlijk nooit van te voren of er iets tussen de afspraken door komt en daarom noem ik het altijd mijn noodkit!

20160310_123216

Zoals je kan zien op deze foto hierboven is het niet erg veel wat ik bij mij draag, tevens omdat het te zwaar is om mee te tillen maar ook omdat het toch maar voor een kleine aanpassing nodig heb vaak.

20160310_123820

Zoals jullie weten houd ik erg van roze en kan je dat hierin ook weer goed terug vinden, zoals mijn handtas, toilettasje en mijn make-up. Zoals je kan zien is mijn handtas van Guess die ik al twee jaar in gebruik heb met een bijpassende portemonnee waar ik nog steeds erg veel complimenten over krijg waar ik zo vrolijk van wordt. De toilettasje zelf heb ik van mijn zusje gekregen en komt bij de hunkemoller vandaan deze was in verschillende kleuren te verkrijgen.

20160310_123001

Things that make a woman happy, nou en dat is echt zo want iedere keer als ik mijn toilettasje in mijn handen heb maakt mijn hart een sprongetje. Ik zal de producten even kort met jullie doornemen hieronder en dan ook uitleg geven waarom ik het bij mij draag.

20160310_123433

mijn mooie roze blush die gebruik ik niet vaak genoeg onderweg, toch zit mijn blush in mijn toilettasje omdat ik bij nood mijn wangen wel wat extra’s wil geven.

20160310_123459

Als ik mijn lippen moet bijwerken neem ik ook altijd mijn lip lijntje mee deze is van kiko in een roze kleur. Tevens wilt dit natuurlijk nog wel is wisselen maar deze is toch mijn favoriet.

20160310_123449

Wat tevens ook wisselt is mijn lipstick natuurlijk, maar zoals ik al zij ik houd van roze en is deze erg draagbaar bij veel make-up looks die ik draag. deze lipstick is van kiko.

20160310_123505

Deze sun club van essence is niet op te krijgen. al jaren in gebruik en nog steeds met veel liefde! Helaas is deze kleur niet meer te koop en ook niet in de groot verpakking wat erg zonde is dus je snapt nu wel dat ik hierop erg zuinig ben toch? ik gebruik het altijd als ik mijn noodkit gebruik om net even dat extra kleurtje om mijn gezicht weet te geven wat verdwenen kan zijn.

20160310_123512

Mijn highlighter on the go. Ik houd van glitters en highlighters  en breng altijd trouw een nieuw laagje aan als mijn noodkit uit mijn tas komt. deze highlighter stick  is van benefit.

20160310_123520

Waarom ik deze concealer iedere keer terug doe in de verpakking geen idee, maar deze kan echt niet ontbreken in mijn noodkit hoe vaak ik even onder mijn ogen opnieuw aanbreng of op mijn rode plek op mijn kaaklijn is niet meer te tellen maar zeker onmisbaar voor mij. Deze concealer is van yves saint laurent.

20160310_123338

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te kijken wat ik zoal mee neem onderweg op een doordeweekse dag. Mocht ik bijvoorbeeld uit het werk doorgaan naar een afspraak dan wil ik ook nog wel is mijn oogschaduw mee nemen om het meer op te laten vallen of de glitters als ik doorga naar een party natuurlijk.

Wat is voor jullie onmisbaar?

Liefs Soraya

3 gedachten over “Mijn noodkit

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s