verzorging

Softening perfecting toner, lancaster

Hallo Beauty’s,

Een toner gebruik ik al een lange tijd in mijn dagelijkse routine. Vandaag wil ik jullie vertellen over deze zachte toner van Lancaster die ik al enige tijd in mijn bezit heb, lees snel veder voor alle informatie.

20160310_140611

De verpakking van deze toner is van doorzichtig plastic gemaakt met een witte draaidop bovenop. De tekst is er zwart opgedrukt en hierdoor goed leesbaar ondanks de kleine lettertype.

20160310_140645

Via de opening aan de bovenkant kan je deze toner op een wattenschijfje aanbrengen, helaas is het gat wel erg groot en moet je goed opletten dat je niet teveel product in een keer eruit haalt.

Deze toner gebruik in na mijn gezichtsreiniging en voordat ik mijn dag en nachtcrème aanbreng.

20160310_140621

Het is een milde toner van lancaster en dat zie je ook terug in de ingrediëntenlijst, zo zie je dat deze toner geen alcohol bevat en een frisse werken zou moeten geven aan de huid. Deze softening perfection toner is ook geschikt voor alle huidtype.

20160310_140605

Ik merk dat deze toner mijn huid niet uitdroogt en erg verfrissend aanvoelt na het aanbrengen, tevens trekt deze toner snel in de huid zodat ik direct veder kan gaan met de volgende stappen die ik altijd volg.

Deze softening perfection toner is te koop bij de verkooppunten van lancaster en kost € 18.95 euro voor 400 ml. Tevens is er ook een bijpassende remover op de markt zodat je deze mooie duo kan combineren.

Liefs Soraya

Een gedachte over “Softening perfecting toner, lancaster

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s