make-up·verzorging

Redness solutions, Clinique

Hallo beauty’s,

Zoals jullie weten heb ik veer rubor (lokale roodheid) in mijn gezicht, helaas is het goed zichtbaar en vind ik dit persoonlijk erg vervelend. Natuurlijk wil je hier zoveel mogelijk aan doen zeker als je speciale gelegenheden hebt waar je flawless naar toe wilt gaan. Ik ben daarom altijd op zoek naar HET product die mij hierbij helpt. Nu gebruik ik al een aantal weken de clinique redness solutions daily protective base spf 15. En vandaag is DE dag dat ik dit heel graag met jullie wil delen, lees dus snel veder.

20160219_105423

Zoals jullie misschien wel weten is groen de tegen kleur van rood, als je de roodheid dus wil verbloemen ga je met groen te werk zodat het een vrij egale kleur wordt en het amper opvalt als je jou foundation erover aan gaat brengen. Deze crème/primer van clinique is ook groen van kleur. Ik gebruik altijd nog een eigen primer over de clinique heen zodat het extra mooi blijft zitten de gehele dag.

20160219_105535

Zoals je kan zien is niet alleen de crème groen van kleur maar ook de gehele verpakking. Het doosje van de clinique redness solutions daily protective base spf 15 is groen met zilveren opdruk wat heerlijk opvalt tussen de rest van mijn producten. De crème zelf zit in een tube met een zilveren draaidop, wat tevens erg handig in gebruik is en je naar eigen wens de dosering kan bepalen wat natuurlijk ideaal is.

20160219_105456

Zoals je al hebt kunnen lezen bevat deze basis crème spf 15,  het werkt zonder chemische zonnefilters, van mij hoeft dit niet perse in producten te zitten omdat vaak naar verhouding het een te kleine hoeveelheid bevat om je ook daadwerkelijk echt te beschermen tegen de zonnestralen op je gezicht.

Tevens als ik naar de ingrediëntenlijst kijk valt mij op dat er 100% parfum vrij is en dat het getest is op allergieën, dit is natuurlijk ideaal met een gevoelige huid en zeker een huidje die veel rubor heeft. Ook bevat deze crème geen oliën en werkt deze primer kalmerend en is deze crème/primer van clinique geschikt voor alle huidtypes zowel voor 1, 2, 3 en 4!

20160219_105611

Deze clinique redness solution breng je aan na je dagcrème en voor je foundation, de crème is groen van kleur maar zodra je dit op het gezicht aanbrengt valt het allemaal mee, het geeft een groene waas die verdwijnt zodra je de foundation aanbrengt.

Zoals je hieronder het resultaat kan zien op mijn hand geeft het een lichte gloed.

 

Je ziet dat de roodheid duidelijk minder zichtbaar is en hierdoor mijn huid ook veel meer lijkt te stralen. Tevens is mijn zoektocht naar een zeer dekkende foundation makkelijker geworden omdat mijn kleur er vaak net niet tussen zit in deze combinatie echt een mooi duo voor mij persoonlijk.

20160216_160332

Ik ben erg blij dat dit mij is aangeraden door de verkoopster bij de douglas en daarom deel ik dit product met veel plezier aan jullie. HET WERKT ECHT! en daarom zal deze tube voor mij persoonlijk erg lang in mijn dagelijkse routine blijven en ga ik veel gelukkiger het leven door met mijn huidje dat lijkt te stralen.

Dezeclinique redness solutions daily protective base spf 15 kost nu € 25.95 euro voor 30 ml.

Wat gebruiken jullie voor de rubor in het gezicht?

Liefs Soraya

3 gedachten over “Redness solutions, Clinique

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s