Geen categorie

Vichy idealia dagcreme

Hallo beauty’s,

De dagcrème voor de droge huid van Vichy heb ik uitgebreid getest voor een aantal weken lang, en daarom ga ik jullie vandaag vertellen of mijn pigmentvlekken afnamen of de huidstructuur fijner is geworden en of de lijntjes in mijn gezicht niet zijn toegenomen. Lees snel veder voor het antwoord op deze vragen.

Uit de test van Vichy is gebleken dat deze crème bij mijn huidtype past dus ik ben erg benieuwd.

20160202_124953

Laten we beginnen met de verpakking wat echt helemaal bij mij past want het is roze ❤ en zoals je wel kunt zien bevat de draaidop ook nog eens eens heldere spiegel aan de bovenkant dat is echt helemaal ideaal. Wie heeft er namelijk nou genoeg spiegels? De verpakking is praktisch in gebruik en daarom heb ik daar helemaal niks om op aan te merken.

20160202_124852

 

Dit is wat Vichy zelf zegt over de Vichy idealia dagcrème.
Kombucha staat al eeuwenlang bij apothekers bekend vanwege zijn therapeutische eigenschappen en zijn antioxidante en verstevigende werking. Laboratoires Vichy heeft vastgesteld dat het bestanddeel de huidkwaliteit aanzienlijk kan verbeteren.
Het bevat natuurlijk AHA + Vitamines + Polyfenolen en wordt verkregen door middel van een biotechnologisch fermentatieproces van zwarte thee: een zeldzame samenstelling die inwerkt op de huid, laag na laag.

Tevens zou deze formule voor alle huidtypes geschikt zijn en zeker voor de gevoelige huid. Deze crème is dan ook dermatologisch getest voor op een gevoelige huid, Tevens bevat het een hyopallergene formule. Met hun  eigen thermaal bronwater van Vichy. Het product bevat ook geen parabenen.

20160202_125040

Zelfs de dagcrème is roze zoals je hierboven kunt zien op de afbeelding. Ik merk dat mijn huid na het aanbrengen van de crème van Vichy erg zacht aanvoelt en tevens ook erg fris voelt. Wat ik altijd een grote pluspunt vind is dat een crème snel in de huid trekt en mijn gezicht niet afsluit en dat heeft deze crème helemaal en daarom gebruik ik het nog steeds erg trouw iedere dag.

Zoals je kan zien hierboven smeert deze crème tot transparant op in de huid en geeft het geen gloed af.En nogmaals het voelt heerlijk luchtig aan, tevens heb ik wel minder puistjes in mijn gezicht zitten wat het nog idealer maakt terwijl ik nog steeds even stresserig ben en ik geen andere producten gebruik in deze testperiode.

Tevens zegt Vichy dat de huidstructuur fijner zou kunnen worden en de pigmentvlekken en eventuele rubor zou kunnen verminderen maar ook dat de fijne lijntjes minder zouden moeten opvallen. Over deze fijne lijntjes kan ik niet erg veel uitspraak doen omdat ik een jongen huid hebt en ik hierdoor geen opvallende of storende lijntjes in mijn gezicht hebt zitten. Zoals jullie inmiddels wel zullen weten beauty’s heb ik veel rubor (roodheid) in mijn gezicht zitten en ik merk na een lang en trouw gebruik dat mijn roodheid wel wat minder vurig is maar verwacht geen wonderen natuurlijk beauty’s want dat kan helaas nooit gebeuren, wel doordat het rustiger is geworden heb ik natuurlijk een makkelijkere routine erna gekregen met mijn make-up aanbrengen watt toch een pluspunt is.

20160202_125105

Deze dagcrème van Vichy vind ik een mooie aanrader voor iedereen met een gevoelige huid die wat extra verzorging kan gebruiken.

Vichy idealia dagcreme is te koop via internet kijk voor een goedgekeurde webshop op vichy.nl of ga langs bij de apotheek.
Deze dagcreme kost € 24.95 euro voor 50 ml.

Liefs Soraya

2 gedachten over “Vichy idealia dagcreme

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s