nagels·verzorging

Nagelriem crème, herome

Hallo beauty’s,

Nagels zijn voor mij altijd heel belangrijk geweest, helaas mag ik de laatste jaren geen lange nagels meer hebben en al helemaal geen nagellak naar mijn werk dragen. Maar de verzorging hiervan is daarom niet minder belangrijk. Helaas heb ik altijd veel losse velletjes naast mijn nagelbed zitten en kan ik kan hiervan ook nooit afblijven. Ik testen daarom van herôme de nagelriem crème wantal meer als 30 jaar verzorgen zij graag de handen van anderen en dan moet dat toch wel een toegevoegde waarde hebben? lees snel veder wat mijn ervaring hiervan is over de herôme cuticle cream.

20160316_114834

De verpakking van deze crème is donkerblauw met wit bedrukt zowel het doosje als de tube zelf. Blauw is wel een kleur wat bijna altijd terug komt in hun product verpakkingen door de jaren heen is er niks verandert aan de kleur. De tube is handig met doseren omdat het een smalle punt bevat en het heeft een draaidop wat makkelijk in gebruik is wat niet snel vies wordt mocht je de crème gebruikt hebben.

20160316_114937

Hieronder  zie je de ingrediëntenlijst. Deze crème zou een verzorgende werking hebben en een ontstekingsremmende stoffen bevatten. Het zou ook harde nagelriemen soepel en zacht maken ik ben daarom erg benieuwd na het resultaat.

20160316_115002

De crème is erg zacht en voelt niet dik aan, tevens bij het aanbrengen is het makkelijk in te masseren op de nagelriemen. De kleur van de herôme cuticle cream is gebroken wit en wordt transparant na het masseren zoals je hieronder kunt zien op de foto’s.

Het is een cream die snel intrekt en de huid niet laat afsluiten. Tevens is de cream geurloos wat ik persoonlijk erg prettig vind niet dat de gehele dag je handen ernaar ruiken wat soms wel is wilt gebeuren. Tevens merk ik na een aantal dagen gebruik dat mijn nagelriemen er rustiger uitzien met minder velletjes aan de zijkant. Ik gebruik het op mijn handen zoals je kan zien hierboven aar wist je dat deze cream ook goed is voor gebruik op je teennagels?

20160316_114926
Herôme nagelriem crème is te koop bij verschillende drogisterijen en kost erg verschillend let dus goed op waar je het koopt (ongeveer rond de € 7.45 euro ) voor 15 ml. Het product is zuinig in gebruik dus zeker het geld waard.

Liefs Soraya

Een gedachte over “Nagelriem crème, herome

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s