verzorging

Blooming glow face serum, kiko milano

Hallo beauty’s,

Vandaag een budget serum van kiko milano die zou helpen met één hydratieboost voor de huid met name in het gezicht en decolleté. Ik heb het uitgebreid getest en vandaag vertel ik jullie hier alles over in een uitgebreid review.

20160302_112253

De kartonnen verpakking vind ik persoonlijk erg zomers en daar wordt ik erg blij van, zeker nu ik buiten steeds meer zomerse dingen tegen kom. De serum zelf zit gehuld in een glazen flacon die erg zwaar aan voelt, maar wel één prachtig gezicht geeft door de microbolletjes die erdoor verwerkt zit. Tevens is dit een pomp systeem die de dosering bepaald voor jou wat wel iets minder is maar dat zeker geen probleem hoeft te geven maar wel hygiënisch is in gebruik waar wij vrouwen toch wel erg veel van houden.

20160302_112355

Deze serum met microbolletjes bevat vitamine PP, A en E die een heerlijke revitaliserende werking geeft en een mooie glans aan de huid moet geven. Tevens is deze serum dermatologisch getest wat natuurlijk altijd goed is. Deze serum is parabenen vrij.

20160302_112319

Als je de pomp gebruikt komen de microbolletjes ook echt op je huid terecht die je door middel van in je huid masseren stuk gaan en hun werking gaan geven aan de huid, tevens is het een glibberige bedoeling daar moest ik even aan wennen maar dat is geen echt probleem natuurlijk. Het trekt vrij snel in de huid waardoor je niet lang hoeft te wachten om je routine veder af te maken.

Deze serum is fijn in gebruik en een echte aanrader zeker omdat het ook nog is budget proef is. Mijn huid werd hiervan erg zacht en kreeg een mooie uitstraling in ga zeker deze flacon opgebruiken in mijn routine.

20160302_112423

Deze blooming glow face serum is te koop in één van de kiko milano winkels of in hun webshop en kost € 13.90 euro voor 30 ml.

Liefs Soraya

3 gedachten over “Blooming glow face serum, kiko milano

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s