nagels·verzorging

Herôme voedende nagelolie

Hallo Beauty’s,

Een kuur is gewoon te koop bij de drogisterijen voor het tegen gaan van breken en bladderen van drogen nagels. Ik heb erg stevige nagels van huis (h)uit en daar ben ik erg blij mee. Droge nagels dat probleem ken ik wel maar gelukkig niet dat ze gaan bladderen maar toch besloot ik er 14 dagen tegen aan te gaan om te kijken wat voor effect mij deze herôme voedende nagelolie zal geven.

20160316_115246

Zoals ik al eerder aangaf in mijn review over de nagelriem crème van herôme, de verpakking van herôme is altijd donkerblauw, zo ook hier de kartonnen verpakking en de dop van de olie die tevens aan de bovenkant een schuinafgesneden kant heeft voor de nagelriemen terug te duwen naar beneden, de olie zelf zit in doorzichtig glas verpakt en is geel van kleur zoals je kan zien hieronder op de foto.

20160316_115322

Tevens is dat erg belangrijk om één keer in de zoveel tijd je nagelriemen terug te duwen want deze groeien mee met de nagels omhoog wat niet de bedoeling is. Tevens geeft het een mooi effect als dat weer gedaan is want je nagels lijken gelijk een stuk langer ook.

20160316_140842

Als ik naar de ingrediënten kijk ziet het er erg voedend uit allemaal, de glyceryl linolenate wordt in veel verschillende genees producten gebruikt en is erg verzorgend en plantaardig wat een mooie pluspunt is natuurlijk.

20160316_140726

Het is een echte olie en is daarom erg soepel en moet je uitkijken voor lekkingsgevaar zullen we maar zeggen. Het is een vrij hard kwastje vind ik persoonlijk maar je gebruikt het alleen maar om het aan te brengen op de nagels want daarna moet je het nog goed masseren zodat het mooi verdeeld wordt over het gehele oppervlak.

Het is een kuur van 14 dagen maar ik merkte dat ik één week al moeilijk vond vol te houden helemaal omdat het voor mij persoonlijk geen groot verschil maakte, maar zoals ik al eerder aangaf heb ik geen last van bladderende nagels wel wat brekende nagels maar dat is vaak wel te verklaren als ik een aantal dagen gewerkt hebt en in de zorg werk je nou eenmaal met veel water. Maar zeker wel aan te raden als je geduld en slechtere nagels bevat dan mijzelf.

20160316_115339

Deze herôme voedende nagelolie is te koop bij verschillende drogisterijen en kost € 10.00 euro voor 10 ml. LET OP is bedoelt voor een kuur van 10 dagen!

Liefs Soraya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s