haar

Droogschampoo verrassend volume, Andrélon

Hallo beauty’s,

Mijn haar probeer ik twee keer in de week te wassen en dat gaat heel goed, maar toch heb ik vaak de laatste dag voor het wassen net even een extra boost nodig en daarvoor gebruik ik droogschampoo als ik mijn haar niet wil opsteken. Vandaag staat dan ook een review voor jullie klaar van de droogschampoo van andrélon, lees snel veder wat de resultaten hiervan zijn.

20160321_162900.jpg

Zoals je kan zien is de verpakking echt herkenbaar voor andrélon met de kleuren paars en groen. Het zit in een bus met één spray die zich aan de bovenkant bevind. Praktisch en niet verrassend voor deze soorten shampoo’s.

20160321_162932

Zoals je kan zien is het een spray die je op je haren kan sprayen van ongeveer 10 cm afstand door middel van je haar in scheidingen te delen en hierna het met je vingers erin te wrijven. Normaal gebruik ik altijd batiste droogshampoo want waarom veranderingen in je routine brengen als je hiermee tevreden bent? Nou dat ik eigenlijk alleen maar nieuwsgierigheid kan ik je vertellen.

Droogshampoo is een poeder is sprayvorm die de vettigheid uit je haren trekt en hierdoor een frisse coup geeft wat net als nieuw eruit laat zien.

20160321_162957

Andrélon verrassend volume is speciaal ontwikkeld voor slap en futloos haar, haar wat net vaker een boost kan gebruiken. Het bevat een luft-up system dat ervoor zorgt dat je haar niet alleen minder vet is maar ook de volume geeft bij de haarwortels.

20160321_163009

Helaas blijft in mijn haar een enorme witte waas achter ook al ga ik er met mijn vingers door of borstel ik het uit. Tevens is de volume wel aanwezig waarvan ik erg vrolijk van wordt natuurlijk, welke vrouw wilt nu geen volume in het haar hebben? De geur is heerlijk fris en geeft ook direct een fris gevoel. Maar als ik persoonlijk een keuze zou moeten maken zou ik deze droogschampoo niet zo snel opnieuw aanschaffen.

Deze andrélon droogschampoo verrassend volume is te koop bij de drogist en kost € 4.99 euro per stuk. Let op vaak is er wel een mooie aanbieding te vinden van andrélon.

Liefs Soraya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s