geuren·persoonlijk

Mijn parfum verzameling

Hallo beauty’s,

Vandaag een verzameling die ik al jaren heb, testers van parfum niet tot nauwelijks gebruiken maar in een decoratieve pot bewaren, af en toe de deksel eraf halen en de heerlijke geur die je tegemoet komt inademen. Ja het is een feestje want het lijkt wel douglas of ici paris xl bij mij in de kamer dan. Vandaag heb ik wat mooie foto’s op een rijtje gezet voor jullie.

20160321_170609

Zoals jullie kunnen zien gebruik ik hiervoor een glazen doorzichtige pot met een dop die de geur niet de vrije hand geeft, echter als ik mijn slaapkamer binnen kom ruik ik dan ook helemaal niets mits ik de dop eraf haal en de heerlijke parfumerie geur zich verspreid door mijn kamer heen wat ik af en toe natuurlijk wel doe.

20160321_170658

Er zit ook geen patroon in mijn testers, alles wat ik krijg bij mijn aankopen verdwijnt bijna allemaal hierin. Een enkeling gebruik ik dan ook echt helemaal op en die gaat dan wel de vuilnisbak in natuurlijk.

20160321_170537

Het is een mooie sierdop die niet lucht afsluitend is maar van glas gemaakt is.

20160321_170719

Zo bevat mijn collectie echte klassiekers maar ook vrij nieuwe geuren, heerlijk gemixt met elkaar.

20160321_170626

Helaas krijg ik soms wel is een testen in een flacon van de parfumerie zelf, deze zitten er niet tussen omdat ik na verloop van tijd niet weet wat erin zit maar ook omdat ik deze flacons niet mooi vind.

20160321_170711

Zie hier een paar close-up foto’s voor een kleine greep van merken en hun flacons.

20160321_170638

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien wat mijn verzamelwoede in houd betreft de parfum testers.

Gebruiken jullie de testers altijd of verzamelen jullie beauty’s deze ook?

Liefs Soraya

3 gedachten over “Mijn parfum verzameling

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s