aboutmylook·make-up·pasen

Paas look 2016

Hallo beauty’s,

Vandaag is het eerste paasdag en daar hoort natuurlijk wel een paas look bij. Daarom laat ik het vandaag graag aan jullie zien. Deze foto’s zijn van de week gemaakt en met de look was er erg tevreden, dus ik doe het graag op deze eerste paasdag graag over mocht je nieuwsgierig zijn naar het totale plaatje volg mij dan snel op instagram.

20160325_144939

Hierboven op de foto zie je de producten die ik gebruikt hebt om deze look te maken
– BECCA highlighter
– Yves Saint Lauren concealer
– Beauty spons
– chanel oogschaduw basis
– benefit Hoola bronzing powder
– Clinique foundation
– Chanel wenkbrauw potlood.
– Redness solutions, Clinique
– Bobbi brown corrector
– Chanel loose powder (mini kabuki kwast)
– YSLmascara volume effect faux cils
– oogschaduw pallet make-up studio
– Make-up studio eyeliner
– Lipstick van Lancaster
– blush van Yves Saint Laurent

Het zijn er een boel maar wat een prachtig resultaat geven deze producten samen.

20160325_122330

Zoals je kan zien heb ik eerst de basis met chanel ombre gecreëerd, daarna in mijn arcadeboog de oranje kleur aangebracht en deze goed geblend met de gele oogschaduw die op mijn bewegend ooglid zit. Om extra variatie te geven heb ik aan de onderkant van mijn waterlijn een zachte bruine kleur gebruikt met aan de binnenkant geel. Tevens is mijn waterlijn gekleurt met wit op mijn ogen extra open te laten lijken.

20160325_122320

Zoals je hierboven kan zien is het een subtiele look met de kleuren die ik persoonlijk erg bij pasen vind passen. Ik ben erg tevreden en daarom ga ik deze look nogmaals maken. Wie weet als ik niet zoveel last heb van mijn reuma handen door het koude weer dat ik er nog een eyeliner bij zet, maar dat kan je zien op mijn instagram account of dat gelukt is.

20160325_122428

Wat zijn jullie plannen met pasen? Ik ga heerlijk brunchen met mijn familie.

Liefs Soraya

Een gedachte over “Paas look 2016

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s