pasen

Paas versiering in huis 2016

Hallo beauty’s,

Vandaag is het alweer tweede paasdag, daarom leek het mij erg leuk om mijn decoratie in huis met jullie te delen. Ik houd van roze en zwart dus dit zal je ook veel terug zien komen op de volgende foto’s.

20160325_152807

Bij onze zithoek hebben wij een laag tv meubel staan met uiteraard ede tv erop. Tevens heb ik hiernaast een mooie decoratie vaan neergezet met de paaseieren van de Action erin en wat witte veren om het geheel af te maken.

20160325_152508

Zoals je al eerder kon zien in mijn blogpost over mijn werkplekje heb ik een groot plateau op de eettafel staan. Ik twijfelde heel erg want ik moest doen omdat ik dat nog niet zat was, En toen dacht ik met wat kleine aanpassingen moet ik er ook wat leuks van kunnen maken en daarom heb ik een roze paashaas erbij gezet en een prachtige versiert roze paasei die bij keetje knus  vandaan komt. Tevens is dit een heerlijke hebben winkeltje waar je nooit met legen handen vandaan komt ook al ligt het niet bij mij ons om de hoek wij maken er een dagje van om heen te gaan.

20160325_152640

Tevens heb ik op onze gelhaard de paas tak staan en wat prachtige schaapjes in het wit en roze. Deze heb ik cadeau gekregen van mijn vader en zo hebben de wollen schaapjes een prachtige opvallende plek in huis waar ik met trots naar toe kijk helemaal omdat ik ze persoonlijk erg schattig vind.

20160325_152540

Tevens  staat de paastak er naast die met roze hangers versiert is, deze houten hangers komen bij het kruidvat vandaan. Ik had een hoge glazen vaas waar de takken in zaten alleen is deze helaas gesneuveld en daarom is deze roze en wat kleiner dan formaat wat ik normaal zou neerzetten.

20160325_152608

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om onze paasdecoratie te zien in huis. Zoals ik al eerder zij is het veel roze en zwart op het moment maar ik houd ervan.

Wat versieren jullie allemaal met pasen?

Liefs Soraya

Een gedachte over “Paas versiering in huis 2016

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s