make-up

Beauty spons

Hallo beauty’s,

De hype gaat maar door en door en dan bedoel ik natuurlijk de beauty spons. Ik heb mij er een hele lange tijd tegen verzet totdat ik laatst bij de kruidvat liep en ik een goedkope alternatief vond van de beautyblender. Ik moest het eens proberen dacht ik en daarom kocht ik de beauty spons van beauty essentials om hiermee te beginnen. Vandaag vertel ik daarom graag uitgebreid mijn ervaring hierover.

20160325_114619

De verpakking is vrij simpel zoals je hierboven op de foto kan zien. Van plastic wat direct de afvalbak in kan. De spons die ik bezit is roze natuurlijk maar ik zag ook één blauwe variant liggen mocht dat meer jou kleur zijn. De spons voelt erg hard en stug aan, ik weet daarom ook niet goed wat ik ervan moet verwachten.

20160325_114644

Bij de originele beautyblender hoor je de spons nat te maken en dan zet de spons zich uit en wordt het veerkrachtig, helaas bij deze beauty essential spons werkt dat niet zo, het blijft erg stug en voelt daarom ook vrij hard aan op de huid als je deppende bewegingen maakt.

20160325_114721

Zoals je ziet heeft deze spons geen hele ronding, boven in loopt het naar een punt toe waarmee je gemakkelijk de kleine stukjes zou moeten bereiken, helaas werkt het voor mij niet want mijn ooghoeken kan ik niet mooi krijgen zoals ik gewent ben met mijn kwast. De platte onderkant is wel erg gemakkelijk om de grote oppervlakte van je gezicht snel te bedekken denk hierbij aan de wangen en voorhoofd.

20160325_114705

20160325_115836

Ik heb de spons meerdere malen gebruikt om mijn foundation en zelfs mijn concealer aan te brengen maar helaas gaf deze spons helemaal geen dekking zoals ik gewend ben. De roodheid in mijn gezicht kon ik hierdoor ook niet mooi weg krijgen. Tevens heb de spons geprobeerd schoon te maken maar helaas ook dat resultaat valt zwaar tegen (zie links op de foto hierboven).

20160325_120153

Zoals je hierboven kan zien is het resultaat van de spons niet egaal, tevens heb ik 3 lagen foundation aangebracht en dan nog niet het gewenste resultaat. Helaas voor mij is deze beauty spons niet geschikt. Tevens zal ik deze beauty essentials spons niet aanraden e je geld gelijk in een keer goed besteden.

Deze beauty essentials spons heb ik gekocht bij kruidvat en kost € 2.99 euro per stuk.

Liefs Soraya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s