haar

Garnier loving blends honing goud

Hallo beauty’s,

Ik ben altijd op zoek naar een betere schampoo en conditioner voor mijn haar. Gelukkig was mijn voorraad op en kon ik weer naar de winkels toe om nogmaals op jacht te gaan (stiekem geniet ik hiervan) door de schappen van de drogist. Dit keer kwam ik bij de vrij nieuwe lijn uit van Garnier loving blends, hiervan heb ik de schampoo en conditioner gekocht en vandaag vond ik het tijd voor een review. Lees dus snel veder.

20160321_163121

uit deze lijn heb ik gekozen voor de honing goud lijn die het haar zou moeten herstellen. In totaal zijn er 7 loving blends lijnen te koop.Tevens zouden ze zacht voor het haar zijn met natuurlijke ingrediënten, ik ben erg benieuwd.

20160321_163251

De verpakking van de shampoo is goud oftewel honing kleur ook wel genoemd, De dop is donker van kleur en bevind zich aan de bovenkant van de plastic fles.

Tevens belooft deze shampoo uit de honing goud lijn het haar te voeden, te beschermen en te versterken. Het product bevat geen parabenen en wat ik zie bevat het echte honing en bijenbalsem. Ondanks dat ik lees dat het natuurlijk zou zijn zie ik op de ingrediëntenlijst toch staan siliconen en kleurstof en zelfs bevat het parfum. Persoonlijk vind ik dit niet heel erg maar toch een beetje misleidend op het eerste gezicht.

20160321_163300

Deze shampoo is erg zuinig, je hebt maar weinig nodig om je haar mooi schoon te krijgen. Het verdeelt makkelijk en ruikt heerlijk naar honing.

20160321_163231

Zoals je kan zien is de verpakking van de contitioner bijna het zelfde als de shampoo echter zit hier de dop aan de onderkant van de fles. Tevens weer de prachtige honingkleur, het staat wel erg gezellig in de douche deze flessen.

De conditioner belooft het zelfde resultaat te geven als de shampoo en is ook bedoelt voor beschadigt haar, logisch want het komt uit dezelfde lijn vandaan. Toch zie ik op de ingrediëntenlijst staan dat het parfum, alcohol en weer siliconen bevat.

20160321_163243

Het is een vrij dunnen substantie zelfs voor een conditioner vind ik persoonlijk. Mijn haar word hiervan wel echt zacht en makkelijk doorkambaar. Tevens valt mij wel op dat mijn haar minder pluist als ik deze combinatie onder de douche gebruik.

20160321_163220

De shampoo en conditioner van garnier loving blends ruiken heerlijk, maakt het haar mooi zacht en gemakkelijk doorkambaar. Of het je haar hersteld daar geloof ik niet in (bij alle niet echt hoor) wel ziet mijn haar er gezonder uit.

Deze lijn van garnier zijn bij veel verschillende winkels te koop en kost € 3.49 euro per stuk. Tevens bevat de shampoo 300 ml en de conditioner 200 ml.

Liefs Soraya

P.s. Let goed op de acties zo zag ik ze deze week bij de kruidvat in de aanbieding!

Een gedachte over “Garnier loving blends honing goud

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s