nagels

Extra sterke nagels? Herôme

Hallo Beauty’s,

Sinds ik in de zorg werk en veel in aanraking kom met water merk ik dat mijn nagels wat zachter worden. Ik mag absoluut nog niet klagen met de hardheid die ik bezit, maar toch wou ik ze even een extra boost geven helemaal als de vakantie er voor mij aan zit te komen en dan eindelijk mijn nagels wat langer kan hebben. Vandaar dat ik besloten heb om de herôme nagelverharder extra sterk te gaan gebruiken. Lees snel mee wat voor resultaat dat mij gaf.

20160321_164953

Deze verpakking springt er wel uit in de schappen omdat deze fel rood van kleur is. Normaal gesproken is de verpakking donkerblauw en hierdoor kan ik mij ook niet vergissen als ik weer is in mijn rommelige la sta te zoeken naar de juiste producten om te gebruiken. Het flesje is doorzichtig en ook deze dop bevat een bokkepoot om je nagelriemen terug te duwen voordat je gaat beginnen om een laagje aan te brengen.

20160321_165133

Bij dag 1 breng je één laagje aan op de nagels en dit herhaal je ook op dag twee, bij dag 3 verwijder je het oude transparantie lak en begin je weer met één laagje aan te brengen dit herhaal je tot je twee weken veder bent. En aan het eind moet je mooiere en vooral sterkere nagels hebben.

20160321_165043

Het werkte zelfs op mijn nagels, Ik kon mijn nagels al moeilijk “buigen” en na deze twee weken van testen lukte dat al helemaal niet meer. Dit kan je natuurlijk ook blijven herhalen deze “kuur” voor je nagels, zeker als je een blijvend effect wilt behouden. Echter heb ik dit gelukkig niet nodig maar wel een aanrader voor mensen met echte zachte nagels.

 

Liefs Soraya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s