nagels

Wittere nagels? Herôme nail whitener

Hallo beauty’s,

Vandaag is voorlopig mijn laatste review over mijn avontuur betreft mijn nagels met de  producten van herôme. Ditmaal gaat het over mijn nagels witter maken oftewel natural nail whitener. Lees snel veder voor mijn mening.

20160321_165305

Zoals we nogmaals zien in de verpakking weer blauw en totaal niet verschillend van de rest van de producten. Tevens is het daarom echt een kwestie van goed lezen voordat je wat op de nagels aanbrengt want voordat je het weet heb je het verkeerde te pakken.

20160321_165317

Zoals je kan zien op de foto’s is de vloeistof wat aan de roze kant, dit geeft een lichte gloed aan de nagels zelf ook. Het is niet storend maar kan er iets onnatuurlijk uitzien bij sommige handen.

20160321_165329

Het is een heldere lak en bedekt de nagels met een transparante laag. De whitener belooft het witte witter te maken en het roze rozer, dat is zeker waar en ook bijna direct zichtbaar na het aanbrengen van één laagje. Tevens zoals ik al eerder melde geeft het een roze gloed, maar dat verdwijnt weer zodra je de lak van de nagels verdwijnt. Erg jammer dat het geen blijvend resultaat geeft maar gelukkig is deze lak uitgevonden voor ideale gelegenheden.

Herôme Natural nail whitener is te koop bij meerdere drogisterijen en kost € 10.99 euro voor 10 ml.

Liefs Soraya

Een gedachte over “Wittere nagels? Herôme nail whitener

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s