make-up·reiniging

Shoplog oberhousen CentrO

Hallo beauty’s,

Vorige week had ik samen met mijn vriend één weekje vakantie en daarvan moest ik natuurlijk gebruik van maken om één dagje te shoppen. Wij besloten om naar Oberhousen te gaan want het weer was niet prachtig en ik wist dat daar een groot overdekt centrum zat met ruim 200 winkels bij elkaar. Duitsland is natuurlijk veel meer in de cosmetica en hoopte daarom ook genoeg te vinden en te kopen.

Ik heb wel wat dingetjes gekocht maar bij lange na niet alles wat ik wou kopen omdat het echt heel erg druk was. Wij wisten niet waar wij het moesten zoeken en daarom heb ik veel winkels wel even vluchtelings gezien maar helaas geen ruimte gehad om te testen en te kopen. Want ze verkopen daar Urben Decay, Laura Mercier, Esso en ga zo meer door wat ik natuurlijk als een buitenkansje zagomdat wij dat hier niet in de winkels hebben liggen. (sommige winkels was een rij om maar binnen te komen).

Ik laat jullie graag de producten zien die ik gekocht heb deze dag in Oberhausen dus lees snel veder en ontdek wat mijn koopjes waren.

20160406_111223

Zoals jullie zien zijn het eigenlijk alleen maar beauty producten die ik gekocht heb en waarvan de meeste producten ook nog is in de aanbieding waren. Ik wil zeker nog een keertje terug komen en dan echt heerlijk op mijn gemak rondlopen om mijn kofferbak vol te laden.

20160406_111229

Deze lip lacquer heb ik gekocht in 2 kleuren in verband met de actie tweede halve prijs. Ik ben erg benieuwd naar het resultaat van de MUA Luxe Londen. Ik heb de kleur Criminal en Seerene in mijn bezit en jullie kunnen snel de resultaten lezen!
Kosten € 4.49 euro per stuk.

20160406_111234

Natuurlijk ben ik even bij Yves Rocher binnen gelopen, ik zag dat de make-up in de afprijzing was en ben direct gaan snuffelen. Helaas was er al veel verkocht en heb ik één lipstick kunnen bemachtigen in de kleur 21 Mauve Alcéé, Dit is een roze lipstick die ik graag wil gaan gebruiken. Helaas is hun engels nergens goed en ook hier kwam ik er niet uit om een foundation te bemachtigen want voor een prijsje van € 9.00 euro had ik dat zeker willen proberen. Deze lipstick was afgeprijsd van € 15.95 voor € 7.95 euro. Super koop noemen we dat weer.

20160406_111238

Bij het grote warenhuis spotten ik deze Lancôme BI-Facel eyeremover. Toevallig is mijn eigen van collistar bijna op en dacht ik neem deze mee voor € 29.95 euro. Ik weet dat ze bij de douglas een aantal euro’s duurder zijn. Deze remover is voor de gevoelige ogen en kan niet wachten om te testen.

20160406_111242

Zoals jullie misschien wel weten heb ik een obsessie voor mijn haren en tegelijkertijd ook voor borstels ik heb er wel 25 stuks als ik mij niet vergis. Maar deze handige Tangle Teezer compact leek mij handig voor in mijn tas mee te dragen. Mijn huidige Betty Brush is groter en ondandiger daardoor. Omdat deze ROZE is en in de actie was besloot ik deze borstel te kopen.
Tangle Teezer on the koste € 15.95 euro en ik heb het gekocht voor € 7.95 euro.

20160406_111246

Ik had al veel gehoord over de reinigingslijn van Zarqa, toen ik deze zag staan besloot ik ook zonder enige twijfel deze reinigingsfoam direct in mijn mandje te laten vallen. Ik was gewaarschuwd door de verkoopster dat ik de geur als erg muf kon ervaren omdat het zo natuurlijk is, ze heeft gelijk hoor wat een muffe lucht bevat deze reiniger van zarqa. Maar als het doet wat het beloofd en ik hierdoor een rustige huid krijg neem ik dat natuurlijk voor lief.
Deze Zarqa reiniger koste € 9.00 euro.

Ik ben inmiddels al flink aan het testen gegaan dus houd het goed in de gaten want de eerste reviews komen er al snel aan.

Liefs Soraya

5 gedachten over “Shoplog oberhousen CentrO

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s