haar

Tangle Teezer on the go

Hallo beauty’s,

Zoals velen van jullie misschien wel weten onder tussen heb ik een obsessie voor mijn haren te borstelen. Dit doe ik ook meerdere malen per dag en daarom zal je ook altijd een borstel in mijn tas vinden (zelfs aan mijn sleutelbos). Ik zocht dus ook een vervanger voor mijn betty brush norstel omdat deze net te groot in mijn tas is. Toen ik in Oberhousen aan het winkelen was liep ik tegen een afgeprijsde Tangle Teezer voor onderweg aan (zelfs één ROZE) en dacht ik dit wordt mijn vervanger. Lees snel veder wat ik hiervan vind.

20160406_115931

Zoals je kan zien zit deze borstel in een plastic verpakking met heerlijk veel tekst opdruk. Ik heb voor de knal roze met zwart gekozen omdat dit mijn kleuren zijn en deze ook nog een aantal euro’s scheelde van de rest uit het assortiment wat het aantrekkelijk maakte. Tevens omdat het een licht gewicht borstel is het ideaal om mee te nemen. Deze borstel doet mij wel een beetje aan mijn paarden tijd denken om de manen te kammen de vorm hiervan past echt perfect bij elkaar.

Deze borstel bevat een deksel zodat het de pinnen van de kam beschermd die je door middel van het middenstuk in elkaar kan klikken.

20160406_120042

De Tangle Teezer is bekent omdat het zelfs de lastigste klitten uit het haar te halen, aangezien ik last heb van klitten hoop ik dat deze borstel een uitkomt is en het hierdoor gemakkelijk maakt om mijn haren te kammen. Tevens is deze borstel ergonomisch voor in de hand omdat de vorm van de borstel hierop aangepast is. Ik kan je zeggen dat het erg goed in de hand ligt ondanks dat het om de mini borstel gaat.

20160406_120121

De borstel is in veel kleuren te verkrijgen en daarom voor iedereen wel geschikt. Tevens kan je hierboven ook goed zien op de foto dat de tanden twee soorten lengte hebben en het keurig op één rij staat over de gehele borstel heen. Hierdoor zie je al dat het anders is dan een “gewone” borstel.

20160406_120106

Deze borstel maakt echt wel HET verschil, ik moet eerlijk bekennen dat ik niet altijd de hype gesnapt heb hiervan totdat ik deze heb bemachtigd. Maar na het eerste gebruik merkte ik echt al verschil, het ging veel makkelijker en minder pijnlijk was het vooral. Vooral merkte ik verschil met het borstelen van nat haar wat niet altijd mijn hobby is geweest omdat ik dan aardig moest “trekken” om door mijn haar te komen en dat was niet het geval met deze Tangle Teezer. Ik heb ook het idee dat mijn haar minder beschadigt wordt door deze borstel en wie wil dat nou niet? Een echte aanrader dus. Mocht ik weer ergens gaan winkelen en tegen een mooie en leuk geprijsd de original tegen komen neem ik deze zeker mee.

Deze Tangle Teezer on the go heb ik in oberhousen gekocht en kost normaal € 15.99 euro ik heb de borstel bemachtigd voor € 7.95 euro.

Liefs Soraya

4 gedachten over “Tangle Teezer on the go

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s