make-up

MUA luxe velvet lip laquer

Hallo Beauty’s,

Op het moment ben ik erg op zoek naar nieuwe lip producten, dus toen ik deze lip laquer tegen kwam was ik erg benieuwd geworden en kocht ze ook direct in 2 kleuren om te testen.  Ik was helemaal verkocht toen ik las dat het Smudge-proof & long-lasting zou zijn. Vandaag vertel ik jullie hier alles over lees dus snel veder.

20160406_120759

Deze budget lipstick wordt verkocht in een kartonnen zwarte verpakking met goud opdruk. de hulzen van deze lipstick is mat en doorzichtig met een zwarte dop met de gouden opdruk weer. Ik heb 2 kleuren gekocht Criminal en Serene om uit te testen.

20160406_120901

Er waren niet veel kleuren meer in de drogist maar wel twee prachtige rozen kleuren wat ik natuurlijk helemaal niet erg vond. Het lijken net lipglosjes als je dat zo ziet in de verpakking en ook omdat het met dezelfde kwastjes werkt deze lipstick.

20160406_120925

Aan de onderkant van de hulzen kan je de namen vinden van de kleuren. De verpakking blijft mooi en schoon ogen waarvan ik wel houd.

20160406_121223

Zoals je kan zien bevatten deze lipsticks erg veel pigment en drogen ze zeer snel mat op. Het is daarom wel een kunst om ze vloeiend en snel op de lippen aan te brengen, dit was wel even wat oefening waard moet ik eerlijk bekennen.

Hieronder die je de kleur criminal die ik lastiger vond aanbrengen dan de kleur serene.

20160406_121018

20160406_130315

20160406_130307

Ik vond het erg lastig om deze kleur op mijn lippen aan te brengen zoals je misschien wel kan zien op de foto van de close-up. Deze droogte veel sneller op en was hierdoor erg moeilijk om bij te werken. Het is een echte knal kleur om te zien wat al van meters af opvalt.

Hieronder zie je de kleur serene op mijn lippen, deze kleur doet mij een beetje aan barbie denken, hier wordt ik echt gelukkig van!

20160406_121051

20160406_125641

20160406_125635

Ik vind dit een prachtige kleur en met het aanbrengen ging dit veel gemakkelijker. Toch is het wel wat feller roze in het echt dan hierboven op de foto’s vind ik persoonlijk. Ik zou deze kleur echt vaak gaan dragen als ik de kans krijg op mijn vrije dagen.

Ik vind persoonlijk dat het een hele kunst is om ze aan te brengen en dit vergt ook enige oefening tevens moet je het wel in een keer netjes doen want als je gaat bijwerken dan zie je gauw wel wat kleurverschil, dit geld ook voor gedurende de dag. Mijn tip is om het er helemaal af te halen en opnieuw aan te brengen voor het mooiste resultaat. Tevens de dag brokkelt het ook langzaam af.

Ben jij een beginner met lipstick dan zal ik ze zeker niet als eerste aanraden, maar ben jij op zoek naar prachtige gepigmenteerde lipstick kleuren is het zeker de moeite waard.

Liefs Soraya

4 gedachten over “MUA luxe velvet lip laquer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s