reiniging·verzorging

Reinigingsgel van Annemarie Börlind

Hallo beauty’s,

Zoals jullie al eerder hebben kunnen lezen komen er binnenkort weer een aantal reviews online die te maken hebben met het merk Annemarie Börlind. Vandaag is het daarom ook de beurt aan de reinigingsgel. Lezen jullie snel mee hoe deze mij bevallen is?

20160321_163624

De verpakking is erg basic en simpel, de kleuren zij vrij standaard en zoals ik zou zeggen recht voor zijn raap. De tube is van plastic gemaakt en de deksel bevind zich aan de onderkant, wat erg handig is dat al het product naar beneden zakt mocht je bijna door de 150 ml heen zijn.

20160321_164019

Als ik even rond kijk op de site van Annemarie Börlind dan lees ik dat het water uit één diepe put komt(165m), Water dat uit de rode zandsteen laag komt die ligt in het noordelijke Zwarte Woud. Tevens zou dit chloorvrij en natuur zuiverend water zijn. lauryl Glucoside is een zeer milde stof die biologisch goed afbreekbaar is. Het bevat naruulijke kokosvetzuren.

Hierboven zie je de doorzichtige gel op mijn hand, tevens is dit zonder water toegevoegd. Oorspronkelijk kan je dit product het beste gebruiken onder de douche omdat het een heerlijke schuim functie heeft die dan tot diep in de poriën werkt. Ik heb dit product dan ook ALTIJD met water gebruikt voor het beste resultaat.

Mijn mening over dit product is erg goed, helaas is het alleen maar te gebruiken met water en is dat soms een lastig pakket voor iedere dag te gebruiken als ik niet altijd de tijd ervoor heb, tevens is de geur van dit product niet helemaal lekker eerder een beetje muffig maar niet storend gelukkig. Wat ik erg goed vind is dat het heerlijk schuimt als het in contact komt met water en het mijn poriën ook echt reinigt als ik hierna de toner over mijn gezicht haal dat zie ik geen restjes meer zitten op mijn wattenschijfje wat ik ideaal vind. Ik merk dat mijn huid wel goed reageert op dit product wat erg fijn is natuurlijk.

Deze reinigingsegel kost € 11.90 euro voor 150 ml.

Liefs Soraya

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s