make-up

Shocking mascara van YSL

Hallo beauty’s,

Ik ben nog nooit iemand tegen gekomen die zij ik heb genoeg wimpers die ook nog is lang genoeg zijn. Oftewel het SHOCKING effect zoals deze mascara van yves saint lauren. Die het maximale uit je wimpers haalt, de lengte beloofd zo dan ook erg veel zowel tot shocking aan toe. uiteraard heb ik deze mascara getest (long time a go) en wil ik jullie vandaag volledig op de hoogte hiervan brengen zodat iedereen een SHOCKING effect creëert, lees dus snel veder!

20160210_140352

Deze mascara is niet nieuw maar wel een van de beste mascara’s tot nu toe die op de markt uit gebracht is vind ik persoonlijk. Ook tegen iedereen die ik het aanraad en ook daadwerkelijk koopt is helemaal verslaafd aan het effect van de Yves Saint Lauren Volume Effect Faux Cils mascara. En dan nog niet eens te praten over de prachtige verpakkingen van YSL die altijd prachtig goud van kleur zijn en de glans die je  tegemoet komt is een plaatje op iedere kaptafel of een musthave in je toilettasje.

20160210_140416

Deze verpakking spreekt je toch direct aan? classy en elegant! Tevens is dit de kleur zwart (deep black), in mijn mascara’s heb ik weinig tot geen variatie in kleuren eigenlijk. Hoe zwarter hoe beter en meer drama op de wimpers hoe vrolijker ik hiervan wordt.

Het borsteltje van deze mascara is vrij groot van stuk en de haartjes staan ook asymmetrisch op het uiteinde. Tevens is het borsteltje altijd rijk gevuld aan product dus wees hiervoor gewaarschuwd voordat je gehele ogen een panda-look effect krijgen wat natuurlijk niet de bedoeling is.

20151213_223055

De mascara bevat onder andere water, bijenwas, verschillende synthetische stoffen, reinigingsmiddel voor het gemakkelijk te verwijderen(potassium cetyl phospate), alcohol.

20160406_125241

Het effect is en blijft ook verrassend mooi, de mascara blijft lang mooi en vloeibaar. Tevens is deze YSL mascara ook zuinig in gebruik omdat je met weinig product dit prachtig effect al kan bereiken. Ik haal altijd maar één keer mijn borstel uit de huls voor beide ogen en dit kan ik blijven doen totdat het product echt bijna op is en zelfs dan verbaasd het mij iedere keer weer hoe lang ik er dan nog mee door kan gaan.

Deze Yves Saint Lauren volume effet faux cils mascara kost € 30.15 euro voor 6.4 ml. Tevens is dit product te koop via internet en bij de verkooppunten van Yves Saint Lauren.

Liefs Soraya

7 gedachten over “Shocking mascara van YSL

    1. Helaas te duur, ik ga mij even verdiepen in de urban decay mascara. Ik heb even een kijkje genomen en wat een leuke actie, ik doe zeker mee. Liefs soraya

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s