reiniging·verzorging

Shoplog Annemarie börlind

Hallo beauty’s,

ben jij net als mij altijd op zoek naar de perfecte producten om je huid te verwennen en te verzorgen? dan ben je aan het juiste adres want zoals jullie misschien al aan de titel hebben kunnen zien heb ik een aantal nieuwe producten gekocht. Ik ben wezen winkelen in de shop van Annemarie Börlind en heb daar een mooi setje gescoord die ik vandaag uitgebreid aan jullie laat zien.

20150731_131953-1

Eerst even een stukje uitleg over dit merk. Het is bedacht door Annemarie Lindner die een beauty therapeut is en waardoor dit merk al vanaf begin 1959 bestaat. Zij had zelf last van huidproblemen en is hierdoor gaan experimenteren, tevens was dit alleen maar met natuurlijke ingrediënten wat heden daags nog van toepassing is. Omdat ik inmiddels zoveel gehoord had hierover via de media en de ervaring van mijn eigen zusje die dit merk ook lang geleden gebruikt heeft in de beautysalon waar zij stage had gelopen. Ik moest toch aardig wat producten vervangen en ik dacht ik sla gelijk groot in zodat ik het uitgebreid kan testen en hierdoor ook meerdere producten in combinatie gebruiken kan.

20160321_163521

Zoals je eventueel kan zien hierboven op de foto heb ik 4 nieuwe producten gekocht om het te proberen die bij mijn huid zou passen. Ik heb dan ook de lijn Purifying Care genomen op advies van de verkoopster.

  • Reinigingsegel
  • Gezicht-tonic
  • Gezicht-crème
  • Dagcrème

20160321_163624

Deze reinigingsegel zou ervoor zorgen dat het de huid goed reinigt maar het zou de poriën niet uitdrogen. Tevens zou het vol zitten van de kruidenextracten.
deze gel koste € 11.90 euro voor 150 ml.

20160321_163832

De gezichtscrème zou actief zijn tegen de vlekken in het gezicht, tevens is deze moisturizer voor de nacht en zou het mijn huidje fluweel zacht maken.
deze crème kost € 12.50 euro voor 75 ml.

20160321_164059

Deze gezichtstonic zou de onzuivere huid moeten verminderen en daardoor bevat dit product o.a. salicylzuur, kamille, salie, rozemarijn, duizendblad, kamfer en allantoïne.
dit product kost € 11.90 euro voor 150 ml.

20160321_164240

Deze AQUA nature is een aparte lijn, deze lijn heb ik gekozen voor mijn crème omdat het goud zou zijn voor mijn veeleisende droge huid.  Het bevat Aloë Vera die een intensieve hydraterende werking geeft aan de huid. Het beschermd mijn huid tegen de schadelijke stoffen van het milieu en bevat het waardevolle plantaardige oliën die mij huid zouden laten stralen. Wie wilt dat nou niet?

Ik ben de producten al een tijdje aan het testen dus de eerste uitgebreide reviews kan je eerdaags al lezen op aboutsbstyle! Ik heb expres ook gekozen voor losse reviews zodat ik de producten ook echt uitgebreid kan bespreken.

Liefs Soraya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s