make-up

Yves Rocher lipstick

Hallo beauty’s,

Vandaag staat er een blog klaar over mijn nieuwste aanwinst, een lipstick van Yves Rocher. Eerlijk bekent heb ik ergens in een lang verleden ooit een douche product gehad en dat was mij goed bevallen, helaas loop ik eigenlijk nooit naar binnen maar tijdens mijn winkel avontuur in Oberhousen dacht ik van nu ga ik naar binnen en opzoek naar een mooi beautyproduct. Ze bleken uitverkoop te hebben en helaas was al erg veel verkocht maar heb ik toch een lipstick kunnen bemachtigen.

20160406_120216

Ik vind de donkere lipstick verpakking erg classy en daarom ook erg mooi zeker passend tussen de rest van mijn stash. De dop is niet helemaal rond en plat aan de bovenkant wat het toch een beetje speels maakt.

Tevens heb ik dit proef zakje erbij gekregen die ik natuurlijk ook ga gebruiken. Ben erg benieuwd naar de geur.

20160406_120244

Ik heb een roze tint uitgekozen zodat ik op veilig zal spelen, dit komt omdat ik niet bekend ben met het merk persoonlijk en dat is een veilige dagelijkse kleur om mee te beginnen wel erg makkelijk. Dit is de kleur 21 Mauve Alcéé dit is uit de lijn van de crème lipsticks. Wat ik zo snel zag zouden in totaal 22 kleuren beschikbaar zijn.

20160406_120313

Deze lipsticks zijn erg hydraterend op de lippen en geven daarom ook een prettige laag op de lippen de gehele dag door. Het zou volledig dekkend zijn deze lipstick  die een sensuele glimlach geven.

Deze lipstick heeft plantaardige bestanddelen zoals:
– Sesamolie
– Abrikozenolie
– Karitéboter
Tevens is deze lipstick dermatologisch getest.

20160406_120448

Zoals je kan zien is het een erg romige lipstick met een mooie roze kleur. Ik vind het pigment iets tegenvallen maar zeker geen reden om de lipstick in mijn la te laten verdwijnen. Ik merk wel dat ik na één uurtje of 3 á 4 echt mijn lippen moet bijwerken en na iedere maaltijd zeker even in de spiegel moet kijken. Maar voor deze prijs maakt mij dat niet uit want als ik lipstick draag heb ik hiervoor toch een tik ontwikkeld.

20160406_125241

Zoals je kan zien heeft deze cream lipsgtick een mooie glans en is het een subtiele kleur.

20160406_125135

Hier zie je de lipstick op mijn lippen aangebracht. Het is erg subtiel maar geeft net even dat extra aan de look die je draagt.

Deze lipstick kocht ik in de winkel van Yves Rocher en kost normaal € 14.90 euro en nu voor € 7.45 euro.

Liefs Soraya

Een gedachte over “Yves Rocher lipstick

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s