verzorging

Gezichtscrème van Annemarie Börlind

Hallo beauty’s,

Vandaag laat ik de gezichtscrème van Annemarie Börlind aan jullie zien. Al hun producten zijn zonder dieren tot stand gekomen maar bevatten ook plantenextracten uit de biologische landbouw. Tevens bevat het assortiment van  Annemarie Börlind producten voor de verschillende huidtypes dus het is zeker even de moeite waard om te kijken of je misschien een product kan vinden wat je huid mooi laat stralen. Ben jij net zoals mij nieuwsgierig naar de gezichtscrème scrol dan snel naar beneden en lees snel veder met mij mee!

20160321_163832

Deze gezichtscrème is in een plastic tube verpakt die net als de rest van de Purifying care  en ziet er ook vrij basic uit. Tevens zit de dop ook bij deze aan de onderkant en daardoor staat het ook erg stevig op de plankjes in je badkamer.

20160321_163947

Het is een lange lijst aan ingrediënten wat op de verpakking staat. Er zitten mooie oliën in dit product die tevens vrij hoog op de lijst staat aangegeven.
behenylalcohol Vetcomponent (vetalcohol) verkregen uit de zaden van de Moringa boom. Sorbitol zit in veel producten en veel vruchten, dit is een suikerbasis. Veder zie ik geen schokkende ingrediënten staan waarvan ik persoonlijk iets op tegen heb.

20160321_163910

Zoals je kan zien komt de crème wit uit de tube, eenmaal bij het aanbrengen op het gezicht wordt het transparant en laat het een dun laagje achter, het duurt namelijk wel even voordat deze crème is ingetrokken in de huid. Daarom gebruik ik deze gezichtscrème in de avond zodat het de tijd heeft om in te trekken.

De gezichtscrème van Annemarie Börlind is zacht voor het gezicht dit product ruikt wel beter dan de rest als ik eerlijk moet zijn niet dat het vervelend ruikt maar niet wat ik gewend ben van producten. Tevens valt het wel tegen dat het niet snel intrekt maar daarvoor is het vooral nachts een ideale crème om te gebruiken.

Deze gezichtscreme van Annemarie Börlind kost € 12.50 euro voor 75 ml.

Liefs Soraya

6 gedachten over “Gezichtscrème van Annemarie Börlind

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s