reiniging·verzorging

Gezichtstonic van Annemarie Börlind

Hallo Beauty’s,

Ook heb ik natuurlijk een gezichtstonic getest en staat hiervan een review klaar, Ik moet wel bekken dat ik voor het eerst zoveel producten uit één lijn tegelijkertijd  getest heb. Ik ben daarom wel erg kritisch aan het worden merk ik naar mate gebruik va n de producten. Ben jij benieuwd of het mij nog steeds bevalt? lees dan snel veder.

20160321_164059

De dop zit voor de verandering aan de bovenkant van de verpakking wat wel verstandig is aangezien tonic altijd erg vatbaar is voor lekkage. De verpakking is vrij basis weer zoals de rest uit de lijn. Wat ik fijn vind aan deze lijn is dat het allemaal stevige verpakkingen zijn en die ook wel tegen een stootje kunnen gelukkig.

Deze gezichtstonic zou de onzuiverheden moeten verminderen, ik ben erg benieuwd of ik dit effect ook echt ga merken.

20160321_164106

Dit product bevat: salicylzuur, kamille, salie, rozemarijn, duizendblad, kamfer en allantoïne. Toch zie ik bij deze lijst aardig wat ingrediënten staan wat ik niet had verwacht in de hoeveelheid dat ze ook aanwezig zijn (rang van volgorde is hoe hoger hoe meer erin zit). Zo kan je zien dat er veel alcohol inzit (tweede op lijst),Zout van salicylzuur wat tevens ook in deodorant zit.

20160321_164138

Het is een echte tonic om te zien en te ruiken, tevens is de tonic geel van kleur en blijft het voor mijn gevoel echt op de huid liggen ook. Dit geeft een vettig gevoel voor mij persoonlijk vind ik dat niet zo heel prettig.

Deze tonic is niet erg voor mij geschikt. Het laat voor mijn gevoel een vettig laagje op mijn huid achter en helaas merk ik ook niet dat de onzuiverheden zichtbaar minder worden. Ik zeg niet dat het ook verergerd maar verschil zie ik helaas niet. Het is wel een frisse geur tot mijn verbazing. Ik heb het met de rest van de producten gekocht maar ik weet zeker dat ik deze geen tweede keer zal aankopen.

Dit Annemarie Börlind product kost € 11.90 euro voor 150 ml.

Liefs Soraya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s