douche·verzorging

Sanex AtopiCare lijn

Hallo beauty’s,

Als bloginsider van Livelifegorgeous heb ik éénmalig een prachtig pakket mogen ontvangen van de Sanex AtopiCare lijn. Ik heb hiervan drie producten binnen gekregen waaronder de bodylotion, handcrème en de doucheschuim. Ik heb deze ruim 3 weken getest en vandaag ga ik jullie hierover alles vertellen, lees dus snel veder.

20160325_112615

De verpakkingen van de sanex AtopiCare lijn zijn erg pakkend door het wit met paars gecombineerde uitstraling. De verpakkingen zijn ook alle 3 handig in gebruik alleen vind ik persoonlijk de dop van de doucheschuim wel wat aan de grote kant.  Alle producten zijn goed te doseren naar eigen wens waardoor je weinig tot geen product verlies hebt.

Hieronder ga ik de producten met jullie één voor één langs.

Laten wij beginnen met de doucheschuim, deze heeft het gehele huis met mij mee getest en eigenlijk zijn wij allemaal tevreden, wij vinden het aanvoelen als een milde schuim voor onze droge huidjes, echter lijkt het door deze producten zelf minder te worden. De geur is erg subtiel en niet overheersend aanwezig maar ruikt zeker wel fris.

Als tweede product heb ik de bodylotion getest, deze vond ik erg aan de waterige kant maar zeker niet verkeerd. Ik merkte gelukkig dat het vrij snel in de huid trok waar ik persoonlijk erg van houd. Na het insmeren van deze bodylotion voelde mijn huid erg zacht aan en niet zo droog meer.

Als laatste wil ik de handcrème met jullie delen. Ik gebruik weinig tot nooit handcrème omdat ik na het vele testen nog géén eentje had gevonden die snel introk en vooral geen “vette” handen achterliet bij mij. Deze handcrème heeft mij echt verbaast want vrijwel direct na het insmeren was het in mijn huid getrokken wat ik natuurlijk positief vind. Echter had ik nog wel de “vette” vinger effect. Ik denk dat ik mij hierbij neer moet leggen en dat het gewoon altijd bij een handcrème hoort. Ook hiervan is de geur subtiel aanwezig wat aan de handen heerlijk lang blijft hangen. Ik gebruikte deze handcrème alleen voor het naar bed gaan en nog steeds is deze op mijn nachtkastje te vinden totdat deze handcrème geheel opgegaan is.

Ik ben blij verrast door deze Sanex AtopiCare lijn en zou het ook zeker aanbevelen mocht jij net als mij last hebben van een droge huid.

Doucheschuim € 4.29 euro.
Bodylotion € 5.49 euro.
Handcrème € 3.99 euro.

Liefs Soraya

3 gedachten over “Sanex AtopiCare lijn

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s