Geen categorie·reiniging·verzorging

Hema scrub gel

Hallo beauty’s,

Mijn huid heb af en toe een echte goede scrub beurt nodig. Ik gebruik daarom gemiddeld één keer per week onder de douche een scrub met namen op mijn bovenarmen. Van mijn lieve vriendin heb ik deze scrub gel gehad met één grof structuur dit moest ik natuurlijk gelijk proberen en daarom vertel ik vandaag met liefde over dit product.

20160412_161118

De verpakking is zacht blauw met zwart van kleur. Ik ben gek op tubes zeker voor producten die onder de douche gebruikt worden. Al dat water wat in de potten spattend daar ben ik persoonlijk gewoon niet gek op, vandaar dat dit product al één pluspunt verdient. De dop zit aan de onderkant bevestigt waardoor het product ook stevig staat.

20160412_161153

Het is een klep met een kleine opening waardoor je gemakkelijk naar eigen wensen het product kan verdelen over de handen of zoals mijzelf op een washand. Deze scrub heeft een subtiele frisse geur die ik niet echt plaatsen kan.

 

Het is een echte gel wat de deze scrub ook heerlijk bij elkaar houd maar toch gemakkelijk over de huid verdeelt. Het voelt vrij zacht aan op de huid wat ik eerste instantie niet verwacht had bij deze scrub wat natuurlijk ideaal is zodat je niet je huid teveel aantast.

20160412_161347

Hierboven op de foto zie je de ingrediëntenlijst. het bevat water, alcohol, veel verbindingsmiddelen zodat het product bij elkaar blijft. Ik ben niet héél veel eisend aan een scrub hoe zit dat met jullie?

20160412_161132

Ik ben blij verrast door deze budget scrub. Het ruikt subtiel en het voelt zacht aan de huid waardoor ik een goed gevoel heb tijdens het scrubben zelf. Het is een grove scrub wat fijn is in gebruik, de tube is praktisch en bestaat uit eenvoud. JA het is een aanrader voor een scrub liefhebber!

Deze Hema scrub gel kost € 2.00 euro voor 150 ml, en is uiteraard te koop bij de hema.

Liefs Soraya

 

3 gedachten over “Hema scrub gel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s