reiniging·verzorging

ZARQA pure skin cleansing wash

Hallo beauty’s,

Vandaag wil ik het graag hebben over de ZARQA pure skin cleansing wash, dit is een reiniging voor je make-up te verwijderen. Al hun prodcuten zijn probleem oplossend gemaakt maar ook zo zuiver mogelijk voor de kans op allergieën zo klein mogelijk te maken. Dus heb jij een allergie is de kans groot dat JIJ deze producten wél gebruiken kan. Er bestaat in totaal 7 lijnen waarvan ik zelf één product uit de Young care lijn heb getest. Ik vertel jullie daarom graag wat ik van dit product vind nadat ik dit meerdere malen had gezien op beurzen en reviews.

20160325_114231

De verpakking is erg herkenbaar als je langs de schappen loopt in de drogist, nadat ik het meerdere malen had gezien en over gelezen had besloot ik het gelijk mee te nemen. Het kan toch geen toeval zijn dat je de producten keer op keer tegen komt? nee, dat dacht ik ook. Zoals ik al zij is de verpakking erg herkenbaar omdat al hun verpakkingen gelijkwaardig zijn. Hierboven zie je dat het witte verpakkingen zijn die aan de zijkant gekenmerkt zijn uit welke lijn ze komen zoals je kan zien is dit de blauwe lijn voor de Young care. Met de pomp bovenop is het doseren erg gemakkelijk gemaakt voor ons gelukkig.

20160325_114248

Ondanks dat het product één pomp bevat heb ik soms toch te veel product op mijn vingers zitten helaas, Ik merk wel dat je hierdoor ook niet het optimale uit de verpakking kan halen maar dat is simpel opgelost door de dop eraf te halen en zelfs wil ik nog wel is de verpakking door midden knippen om de restjes nog te kunnen gebruiken mits ik het product nog niet zat genoeg ben wat eigenlijk wel vaak gebeurt. Maar wel één handige tip beauty’s als je nog geen afscheid kan nemen van je product.

20160325_114309

Deze lijn is voor een vette of onzuivere huid, ik merk dat ik de laatste tijd wat meer puistjes krijg in mijn gezicht die ik echt nooit gehad heb en dus wou ik hieraan direct wat doen vandaar mijn keuze voor deze reiniging. Het is een zeepvrije wasgel om de huid te reinigen.

Hierboven op de foto zie je de ingrediëntenlijst van deze cleansing wash, je ziet dat het product niet erg veel bevat maar er zit o.a. in, Aloë Vera die ervoor zorgt dat de huid tot rust komt, maar het bevat ook Salicylzuur die de huid doet zuiveren tot diep in de poriën. Tevens zit er Dode Zee mineralen complex in verwerkt.

Dit product zou het vuil, overtollig talg en bacteriën verwijderen. Tevens is het effectief bij mee-eters en puistjes. Mocht je daar ook op de rest van het lichaam last van hebben kan je deze cleansing wash ook onder de douche gebruiken.

Zoals je kan zien is het één wash die doorzichtig is en erg muffig ruikt ( niet te overheersend hoor), de verkoopster had mij al gewaarschuwd dat het tegen kon vallen en daarover heeft ze niks te veel gezegd. Maar dat maakt niet uit want het bevat geen parfum wat echt uitstekend is voor de huid natuurlijk. Het schuimt niet echt als je er water aan toevoegt mocht je dat prettig vinden om daarmee deze reiniging te gebruiken.

20160325_114235

Ik gebruik deze cleansing wash nu zo’n vijf weken en wat vind ik ervan? Het is jammer van de geur die mij iedere keer weer opnieuw erg tegen valt want dan was het product helemaal goed geweest. Ik merk sinds ik deze wash gebruik mijn huid een stuk rustiger is dan ervoor. Vooral de puistjes tussen mijn wenkbrauwen waarvan ik niet afkwam zijn verdwenen. Natuurlijk komt er wel is eentje tevoorschijn helaas maar gelukkig niet meer in die mate zoals ik de afgelopen drie maanden had.

Zeker een aanrader mocht je het aan mij vragen dus! Waren jullie al bekent met het product, en vooral doen jullie tegen ongewenste puistjes?

Dit product zijn geselecteerde winkels te koop klik hier voor een volledig overzicht.
Deze ZARQA pure skin cleansing wash kost € 10.59 euro voor 200 ml.

Liefs Soraya

4 gedachten over “ZARQA pure skin cleansing wash

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s