make-up

Real Techniques Miracle Complexion Sponge

Hallo beauty’s,

Laatst konden jullie lezen dat ik de beauty spons geprobeerd had met niet één al te goed resultaat. Vandaag vond ik het daarom tijd worden dat ik de  Real Techniques Miracle Complexion Sponge ging proberen en mijn bevinden hierover met jullie te delen. Lees dus snel veder of deze spons mij wel heeft overgehaald om hiermee te blijven werken.

20160325_114832

Zoals jullie weten ben ik echt dol op de kwasten van real techniques, dus ik ga met vol overgave aan de test beginnen van de real techniques miracle complexion sponge. Waarom ze een oranje kleur hebben gekozen voor deze spons weet ik niet maar laten wij het zo zeggen het valt overal op waar je de spons ook neerlegt.

Net zoals de bekende beautyblender groeit deze spons ook als je de spons nat maakt met water. Ik kon helaas geen beschrijving vinden op de verpakking hoe je deze spons optimaal kan gebruiken aangezien er meerdere kanten aan zitten. Zoals op de foto hier onder zie je dat het een groot plat oppervlak bevat, ik neem aan dat dit voor de wangen en voorhoofd bedoelt is zodat je het hiermee snel bedekken kan met jou gekozen foundation.

20160325_114855

Ik vind de vorm van de spons erg fijn werken zeker omdat het ook een punt bevat waarbij je goed in de kleine hoekjes kan komen van het gezicht denk hierbij aan de onderkant van de neus bij de neusvleugels maar ook aan de binnen kant van je ooghoeken.

20160325_114841

Ik heb het een aantal keren getest natuurlijk maar ik moet nog steeds wennen aan het feit dat je foundation “nat” aanbrengt op het gezicht ik ben hier geen grote voorstander van en gebruik deze  Real Techniques Miracle Complexion Sponge dan ook droog. De spons voelt zacht aan wat wel een fijn gevoel is, zowel deppend als vegend is deze spons te gebruiken op je gezicht.

20160420_162812

Ik merk wel dat ik meer foundation ga gebruiken voor het zelfde effect als wat ik normaal creëer met een kwast. Ik weet niet of deze hype echt voor mij geschikt is en wacht dan ook nog even met het kopen van de beautyblender zelf.

Ik ben tevreden over de  Real Techniques Miracle Complexion Sponge het doet wat de spons beloofd maar persoonlijk ben ik er niet helemaal weg van.

Real Techniques Miracle Complexion Sponge is te koop bij verschillende verkooppunten en kost € 5.99 euro per stuk. (zijn ook per 2 stuks te koop)

Wat vinden jullie van een spons voor je foundation aan te brengen?

Liefs Soraya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s