reiniging·verzorging

Vichy eau thermale

Hallo beauty’s,

Vandaag heb ik één nieuw product van Vichy waar ik jullie beauty’s graag aan wil voorstellen. Het is de Vichy eau thermale die je de gehele dag kan gebruiken zoals in je ochtend of avond routine maar ook voor één heerlijke opfris beurt op één warme zomerse dag. Lees snel veder en ontdek dit prachtige product samen met mij.

HET GEMINERALISEERDE WATER VAN VICHY VOOR EEN STERKERE HUID

20160420_114014

De verpakking is wit met blauw wat ook erg verfrissend oogt op de planken in onze badkamer. Met deze spray dop kan je het bronwater heerlijk en gelijkmatig over het gezicht verdelen door het nevel effect wat je krijgt.

20160420_113927

Uit het hard van Frankrijk uit het vulkanen gebied stroomt het bronwater van Vichy. Na een lange reis van duizend jaar heeft het een diepte bereikt van 4000 meter. Door middel van het water te verwarmen tot 140 graden wordt het water ophoog geduwd zodat Vichy het kan onttrekken en gebruiken in hun producten.

20160420_114000

Deze spray kan je op meerdere manieren gebruiken zoals:
– In de ochtend voor het aanbrengen van de dagverzorging en make-up
– Ochtend of avond om de make-up te perfectioneren
– De gehele dag om je huid te verfrissen en te hydrateren maar ook voor het te verzachten
– In de avond na het reinigen van het gezicht

Persoonlijk gebruik in de spray vaker in de ochtend dan in de avond heb ik de afgelopen weken gemerkt, ik merk dat ik hierdoor alert wordt omdat het zo verfrissend is en ik houd wel van snel wakker worden. Inmiddels is deze flacon in mijn tas beland en vind ik het heerlijk om midden op een werkdag even één verfrissingsbeurt toe te passen.

20160420_114040

Natuurlijk heb ik deze spray ook geprobeerd over mijn make-up heen als ware een settingsspray  en dit effect beviel mij wel maar toch merkte ik wel dat ik meer glans had dan normaal gesproken in mijn gezicht, ik persoonlijk houd wel van wat glans en kan het ook hebben met mijn vrij droge huid.

Of het mijn huid ook echt sterker maakt dat durf ik jullie niet echt te vertellen, ik weet wel dat ik het een fijn product vind voor één heerlijke fris gevoel en dat mijn huid wel rustig is geworden. Een echte aanrader voor iedereen zeker omdat de zomer er aan zit te komen is dit een musthave voor in je tas.

Deze Vichy eau thermale is te koop bij de apotheek en kost € 8.25 euro voor 150 ml.

Liefs Soraya

 

4 gedachten over “Vichy eau thermale

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s