make-up

KIKO Milano highlighter pen

Hallo beauty’s,

Ik heb persoonlijk altijd voorkeur voor één poeder highlighter maar soms is experimenteren goed en laat ik dat nou net gedaan hebben de afgelopen tijd. Ik heb daarom bij KIKO Milano één highlighter pen gekocht die een mooie glinstering aan mijn wangen zou moeten toevoegen. Ik vertel jullie hieronder hoe het experiment mij is verlopen, scrol dus snel veder naar beneden.

20160302_114441

De verpakking van de KIKO Milano glowing pearl cushion highlighter pen is vrij simpel. De pen is geheel wit met zilveren tekstopdruk. De kartonnen verpakking waar de pen ingeleverd wordt vind ik persoonlijk meer aanspreken en jammer dat dit niet is door gewerkt op de pen. Maar hé daar laten wij ons niet door afschrikken toch?

20160302_114531

Als je de pen wilt gebruiken draai je aan de onderkant van de pen zodat het bolletje aan de bovenkant zich kan vullen met product zodat je deze tenslotte weer kan aanbrengen op het gezicht. Ik kan je wel alvast verklappen het is niet zuinig in gebruik heb ik gemerkt.

20160302_114551

Het aanbrengen voelt erg nat aan wat ik persoonlijk minder vind. Het is wel één erg subtiele glinstering waarvoor ik erg veel product moet gebruiken, het is dus zeker niet zuinig in gebruik deze highlighter pen. Ook merkte ik dat ik na 4 uur helemaal geen highlighter op mijn gezicht kon vinden helaas.

20160429_150422

Hierboven op de foto heb ik de highlighter aangebracht op mijn wangen, neus, neusbrug en op mijn cupidoboog. je kan hier duidelijk zien dat het resultaat erg subtiel. Ik heb hier één laagje of 4 aangebracht voor dit effect.

Helaas is deze highlighter niet voor mij besteed maar mocht jij opzoek zijn naar één subtiele highlighter dan kan dit wél wat voor jou zijn.

Deze KIKO Milano glowing pearl cushion highlighter pen is te koop bij de winkels en in de online shop voor € 8.90 euro.

Liefs Soraya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s