verzorging

Annemarie börlind moisturising crème

Hallo beauty’s,

Vandaag wil ik mijn laatste product van Annemarie Börlind met jullie delen die ik de afgelopen tijd allemaal uitgebreid heb gedeeld met jullie. Het gaat vandaag dan ook om de moisturising crème, deze heeft de afgelopen weken de plaats ingenomen van mijn Vichy creme. Tevens wil ik met jullie ook mijn eind oordeel delen zodat jullie een volledig beeld hiervan hebben kunnen krijgen. Lees dus snel veder en ontdek deze lijn.

20160321_164301

Het potje van de crème voelt erg zwaar aan en zal ook niet handig zijn voor op reis of in de tas. Het potje is van zwaar glas gemaakt en hierdoor ook erg breekbaar. Het bevat wel een grote opening aan de bovenkant waardoor je deze crème gemakkelijk  kan gebruiken.

20160321_164527

Deze crème is speciaal voor de vochtarme huid ontwikkeld. Het bevat een hydraterende complex van oloë vera, botanische hyaluronzuur, deze zijn gecombineerd met de cellen van de papyrusplant en mariene plantenextracten. Hierdoor wordt onze droge huid goed gehydrateerd. Deze crème zou ons beschermen tegen schadelijke milieu invloeden.

20160321_164409

De crème is niet erg dik van structuur en daarom gemakkelijk uit te smeren op het gezicht wat één luchtig gevoel geeft. Zoals je op mijn hand kan zien is de crème wit van kleur totdat je het gelijkmatig over het gezicht verdeeld dan wordt het een transparante gloed die verschijnt op de huid.

Het effect van deze crème is dat mijn droge huid in record tijd afneemt en het zich begint te voeden, vooral in het begin dat ik deze crème begon te gebruiken zoog mijn huid als het ware dit product op en naarmate begonnen mijn droge plekken zichtbaar minder te worden, dit is natuurlijk een pluspunt! Verder merkte ik geen verschil zoals ze zouden beloven dat de fijne lijntjes in mijn gezicht minder zouden worden, gelukkig heb ik nog één jongen huid en hiervan ook niet erg veel last maar toch zie je bij jouzelf altijd wel wat zitten.

Deze crème is erg geschikt voor jullie beauty’s die een droge huid hebt, en daarom raad ik het zeker aan om te gaan proberen.

Dit product is online te verkrijgen en in de aangewezen verkooppunten voor € 38.65 euro

20160321_164624

Ik heb de producten nu één geringe tijd gebruikt en ben aardig te spreken over de lijn van Annemarie Börlind. Ik weet niet of ik nogmaals deze lijn zou aanschaffen omdat ik niet overweldigt ben. Tevens komt dit misschien omdat ik een grote wishlist hebt die ik graag wil laten uitkomen. Ik heb geen grote minpunten te vermelden aan jullie omdat het al deze producten hun werk wel doen.

Ik hoop dat jullie beauty’s van al deze reviews hebben genoten en voor jullie er misschien één prachtig product bij zit.

Liefs Soraya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s