reiniging

Granier micellair water in olie

Hallo beauty’s,

Het reinigen van je gezicht is er belangrijk. Het verwijderen van waterproof make-up is niet altijd even gemakkelijk, maar volgens de nieuwe micellair water in olie van Granier zou dit gemakkelijk te verwijderen zijn, zelfs hardnekkige en waterproof make-up zou er moeiteloos af moeten gaan zonder al te veel wrijvingen.

20160420_114510

De verpakking is doorzichtig waardoor je het micellair water goed kan zien, het blijft mijn ogen aantrekken doordat er zoveel in de fles gebeurt bij gebruik. Tevens heeft deze micellair water in olie een witte dop boven op de verpakking, zoals velen van jullie weten heeft iedere micellair water een andere kleur dop (roze en groen).

Het was even zoeken om de juiste hoeveelheid micellair water op mijn wattenschijfje te krijgen, de opening van de verpakking is voor mij persoonlijk iets te groot waardoor ik wel eens een kluns ben in het begin vooral. Alles went dat is zeker zelfs voor mij!

Wat mij direct opviel dat deze fles 400 ml inhoud bevat wat natuurlijk erg veel is en zeker omdat er olie in verwerkt zit. Ik denk dat deze fles een mooie lange tijd in mijn badkamer tegemoet gaat.

20160420_114621

Ook dit product beloofd veel goeds voor onze huid te doen natuurlijk en daarom heb ik deze punten op één rijtje gezet voor ons.
– Het beloofd geen vettige laag achter te laten op onze huid
– Het zou onze huid zacht moeten laten aanvoelen na gebruik van de micellair water in olie
– De olie zou de long lasting  make-up laten oplossen waarna de micellair water zijn     werking zou gaan doen

Deze micellair reinigingswater in olie bevat reinigende oliën en arganolie. De arganolie is rijk aan vetzuren en vitamine E die belangrijk zijn voor onze huid. Door deze ingrediënten gaat de huid zacht aanvoelen en wordt de huid ook gehydrateerd.

20160420_114309

Het micellair water heeft één subtiele bloemengeur die ik erg lekker vind ruiken. Het voelt na gebruik ook erg fris aan op mijn huid en daardoor geeft het ook een schoon gevoel, maar is mijn gezicht ook echt schoon na gebruik? Ja én nee, mijn huid is erg schoon en het haalt ook echt al mijn gezichtsmake-up eraf daarover is geen twijfel mogelijk. Maar als ik mijn mascara er af wilt halen merk ik dat ik met deze micellair water wat langer bezig ben om het te verwijderen van mijn wimpers. Het is geen probleem uiteraard maar wel iets meer werk dan wat ik normaal hieraan heb.

20160420_114539

Deze micellair water in olie laat inderdaad geen vettig laagje achter op mijn gezicht wat ik één enorme pluspunt vind natuurlijk, tevens voelt mijn huid zacht aan na gebruik wat ik echt een verwennerij vind altijd bij producten. Mijn huid reageert goed op het product en voelt ook niet droog aan na gebruik.

Ik ben erg goed te spreken over deze nieuwe micellair water in olie en raad het daarom jullie beauty’s ook aan om het zelf eens te gaan proberen.

Deze micellair water is te koop bij verschillende verkooppunten en kost € 6.49 euro voor 400 ml.

Liefs Soraya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s