haar·verzorging

HYDRO SILK BIKINI VAN WILKINSON SWORD

Hallo beauty’s,

Zijn jullie al bikini proef? ik was het nog niet maar met de nieuwe hydro silk bikini trimmer is het mij in één handomdraai gelukt. Wat willen wij nog meer dan de plotselinge zomer die om de hoek kwam afgelopen weekend. Ik vertel jullie vandaag hoe gemakkelijk deze waterproof scheersysteem werkt.

Voor degene die mij langer volgens snappen dat de verpakking mij alleen al aanspreekt, heerlijke meiden kleuren waar je op zich al vrolijk van wordt. De verpakking staat vol tekst en uitleg wat erg handig is om eerst even door te lezen. Het scheersysteem is lichtblauw met wit wat erg klein en smal is, zelfs ideaal voor mee op reis te nemen.

20160420_162535

Deze hydro silk bikini trimmer van wilkinson sword is een waterdicht systeem waardoor je het gemakkelijk onder de douche kan gebruiken. Het werkt zoals je hierboven kan zien op één AAA batterij wat erg handig is want zeker op reis kan je niet overal een stopcontact gebruiken en het scheelt weer ruimte in je koffer tussen al die bikini’s.

Je kan deze trimmer op drie verschillende standen gebruiken, dus voor iedereen wat wils gelukkig.

20160420_162416

deze trimmer bevat één 5 curve sensing mesjes, deze zouden zich aan de contouren van ons lichaam aanpassen voor een comfortabele scheerbeurt. Het zou volgens wilkinson sword een onweerstaanbare gladde huid bezorgen. Ik ben erg benieuwd want welke beauty wilt dat nou niet?

20160420_162458

Het water geactiveerde serum met marine extracten beloofd je huid geheel gehydrateerd achter te laten, wat meer is dan bij elk ander scheersysteem. Dat beloofd nog wat voor de gevoelige huidjes!

Door de nauwkeurige trimmer zouden alle vormen nauwkeurig gestyled moeten worden.

Deze rubberen trimmer van wilkinson sword is erg ergonomisch in de handen en zeer prettig in gebruik om vast te houden wat een pluspunt is.

20160420_162338

Als eerste vind ik het design erg mooi en zeer praktisch ontworpen wat ik ideaal vind in gebruik. Tevens omdat het een vrij lichtgewichte trimmer is, is het ideaal om mee te nemen op reis naar het zonnetje toe omdat deze om batterij werkt en erg comfortabel aanvoelt.

Ik heb het natuurlijk onder de douche ook getest en waterdicht is deze trimmer zeker gelukkig. Het is mij namelijk overkomen dat er waterdicht op een verpakking stond en het in praktijk niet bleek te zijn.

Het was even wennen omdat ik niet bekend was met zo een systeem maar het bevalt mij uiteindelijk echt goed en daarom blijf ik deze trimmer zeker gebruiken. Mijn droge en gevoelige huid kan hier goed tegen zoals wilkinson sword ook beloofde gelukkig.

Ben jij nog niet bikini proof? Dan raad ik deze hydro silk bikini trimmer van wilkinson sword zeker aan beauty’s.

Deze hydro silk bikini trimmer van wilkinson sword kost € 15.99 euro.

Liefs Soraya

2 gedachten over “HYDRO SILK BIKINI VAN WILKINSON SWORD

    1. Ja heel basic om te zien met veel functies en handig in gebruik. Alles wat je eigenlijk nodig hebt. Lies soraya

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s