reiniging·verzorging

Peel off masker van knijpp

Hallo beauty’s,

Vandaag staat er weer een masker online, zoals je laatst kon lezen in mijn shoplog komt dit masker bij de action vandaan. Deze kneipp masker is een peel off masker die de huid zou reinigen voor de verstopte poriën. Uiteraard moest ik dit budget masker testen en laat jullie graag het resultaat zien of dit ook echt zijn werk gedaan heeft.

20160422_142312

Tot mijn grote verbazing verkocht action gezichtsmaskers en natuurlijk voor één klein prijsje neem je dit gelijk mee om te proberen. Vandaar dat ik dit masker gekocht hebt en het gelijk geprobeerd hebt natuurlijk.

Het zit in één plastic verpakking die je aan de boven kant open scheurt, het bevat 2 maskers dus ik heb het inmiddels twee maal getest voor jullie.

Dit is een peel off masker, het is een crème die je op het gezicht smeer en na een geringe tijd kan je het masker in het geheel van je gezicht aftrekken. Dit masker bevat honing en kamille.

De verpakking is rijkelijk gevuld en eigenlijk net te veel voor één keer maar hé lekker ruim aanbrengen kan nooit geen kwaad toch?

20160422_142326

Er staat als tweede op de lijst alcohol, gelukkig had ik hier geen last van doordat mijn huid bijvoorbeeld zou uitdrogen. Het zorgt er wel voor dat het masker vrij snel “hard” wordt zodat je het van het gezicht kan verwijderen.

20160425_190452

Op deze foto hierboven kan je goed zien hoe strak en glimmend je gezicht eruit ziet direct na het aanbrengen. Toch altijd een beetje één gek gezicht hoor!

20160425_190855

Zoals je hierboven op de foto goed kan zien is dat het masker inderdaad in zijn geheel eraf kan halen. Wat altijd één heerlijk gezicht is.

Dit masker heeft veel goeds gedaan voor mijn huid, mijn huid voelde zacht en zag erg schoon eruit. Tevens rook het ook heerlijk door de kamille die erin verwerkt zit.

Dit masker heb ik gekocht bij de action. Dit masker bevat voor twee keer een substantie en kost € 0.99 euro. Zeker de moeite waard om te kopen mocht je toch bij de action zijn.

Liefs Soraya

5 gedachten over “Peel off masker van knijpp

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s