reiniging

Lancôme bi facil oogreiniger

Hallo beauty’s,

Je gezicht reinigen is heel erg belangrijk zeker als het aankomt op je ogen die veel gevoeliger zijn dan de rest van het gezicht. Daarom gebruik ik altijd een aparte reiniger die speciaal gemaakt zijn voor de ogen. Hierdoor ben ik altijd weer op zoek naar een nieuwe en betere maar ook een interessante reiniging. Ik had ditmaal bij de douglas om advies gevraagd en de verkoopster wees mij toen de Lancôme Bi-Facil oogreiniger aan. Ik heb deze inmiddels een aantal weken getest en vertel jullie vandaag alles over dit product.

20160406_120614

De verpakking is van doorzichtig plastic gemaakt en gevuld met blauwe vloeistof. De draaidop aan de bovenkant is bedrukt met lancôme, hier bevind zich tevens de kleine opening om de blauwe vloeistof op een wattenschijfje aan te brengen. Het is een mooie verpakking die handig in gebruik is. Het doseren gaat ook erg gemakkelijk en het is mij nog niet overkomen dat ik te veel te gelijkertijd heb gehad. Dus geen product verlies en daar houd ik wel van.

20160406_120631

Deze reiniging zou een niet vette formule hebben die geschikt is voor de gevoelige ogen. Jullie weten inmiddels dat ik snel traan ogen krijg helemaal na het reinigen dus ik ben erg benieuwd wat voor effect ik kan verwachten. Het zou waterproof make-up er snel en gemakkelijk af moeten krijgen die een zachte huid zou moeten achterlaten. Het is een combinatie van water en olie waardoor deze geschikt is in het verwijderen van alle soorte make-up en de zachtheid achterlaat. Ben jij net als mij al nieuwsgierig geworden?

20160406_120714

Ik zie dat in dit product water, siliconen, zout en een heel klein beetje parfum bevat. Ik ruik echter niets aan het product omdat het geurloos is.

Deze reiniging doet ook echt wat het beloofd, wat mijn eerste grote pluspunt is dat het inderdaad geen vettige laag achterlaat op de huid rondom de ogen. Het haalt ook echt al het make-up eraf zelfs mijn hardcore waterproof make-up in een snel tempo.

Ik ben zeer verrast door het effect van deze reiniger voor de ogen, mijn ogen tranen ook minder erg dan bijvoorbeeld die van collistar waarover ik toen echt tevreden was. Ik zal deze zo opnieuw kopen mocht mijn fles op zijn.

Deze lancôme bi-facil oogreiniger is bij meerdere parfumeries te koop voor € 29.95 euro voor 125 ml.

Liefs Soraya

3 gedachten over “Lancôme bi facil oogreiniger

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s