make-up

Essence forbidden volume false lash mascara topcoat

Hallo beauty’s,

Mijn wimpers vind ik één erg belangrijk onderdeel van mijn make-up, zonder mascara ga ik de deur niet eens uit. Daarom ben ik altijd op zoek naar een nog betere mascara die mijn wimpers langer maakt. Essence heeft een top coat ontwikkeld om je huidige mascara meer volume te geven, ik stond natuurlijk te springen om deze te testen na zoveel lovende reviews op internet. Dus zoals jullie misschien al hebben gelezen in mijn shoplog heb ik deze gekocht en ben ik direct aan de slag gegaan.

20160422_142407

Essence forbidden volume false lash mascara topcoat is zwart met rood verpakt, het geeft direct een waarschuwing af vind ik persoonlijk, pas op hier komt het flase lash effect! Het is een kleine verpakking wat handig is mee te nemen. Zoals je hierboven kan zien bevat het veel tekst en is het best een drukke verpakking.

20160422_142437

Het borsteltje van deze mascara is erg simpel op te zien, erg recht met veel kleine dicht op elkaar staande haartjes. Het is een top coat en ik zal het ook echt niet aanraden om deze mascara alleen te gebruiken. Dit komt omdat het erg gaat klonten op de wimpers wat echt geen mooi effect geeft.

20160429_14434820160429_144711

Zoals je hierboven kan zien is het effect echt enorm zeker voor een budget merk. Ik snap helemaal waarom iedereen hier zo tevreden over is, inmiddels heb ik al één tweede in huis gehaald. Ik heb wel gemerkt dat je deze top coat het beste kan gebruiken met een separerende mascara die je wimpers mooi spreid.

Deze Essence forbidden volume false lash mascara topcoat is te koop bij kruidvat en kost € 2.89 euro.

Liefs Soraya

 

3 gedachten over “Essence forbidden volume false lash mascara topcoat

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s