make-up

Kiko milano crème lipstick

Hallo beauty’s,

Zoals jullie laatst al zagen in mijn shoplog ben ik goed geslaagd bij de KIKO store in Amsterdam. Ik heb hier een prachtige crème lipstick gekocht in een mooie rode tint voor bij mijn prachtige nieuwe bruine blouse. Ik laat vandaag graag aan jullie het resultaat zien, ben jij net als mij erg nieuwsgierig lees dan vooral veder.

20160428_194003

De verpakking is zoals wij gewent zijn van zwart karton gemaakt met witte tekstopdruk. Niks op aan te merken natuurlijk zo basic is het.

Daarin tegen zijn de hulzen van de lipsticks vaak wel bijzonder, zo heb ik er eentje in mijn bezit die ik van boven moet indrukken zodat deze de halve huls uit komt. Zo is deze lipstick ook uit de huls te halen door bovenop op de gouden “knop” te drukken echter is deze huls wel helemaal dicht rondom erg mooi, het werkt gelukkig ook prima in gebruik.

20160428_194035

Het is één crème lipstick die een glanzende finish heeft. De formule van deze lipstick bevat extracten van orchideeën en vullende bolletjes hyaluronzuur. Het geeft deze lipstick een comfortabele textuur en zou niet te voelen zijn op de lippen. Het zou extreem makkelijk aan te brengen zijn op de lippen die deze extra accentueert voor prachtige lip vormen welke vrouw wil dat nou niet? Ik ben ook erg benieuwd of KIKO deze beloften allemaal kan waar maken.

20160428_194100

Ik heb de kleur 111 sangria in mijn bezit van de gossamer emotion collectie, Het pigment is enorm goed en doordat het inderdaad erg romig is glijd het erg gemakkelijk over de lippen heen en zijn deze zo van deze mooie kleur voorzien. Ik merk wel dat het “opdrogen” van deze lipstick even de tijd nodig heeft, ik houd hier vaak nu rekening mee door middel van het aanbrengen. Het heeft een lang houdend effect zeker 5 uur voordat je moet gaan bijwerken.

20160428_194243

Het resultaat bij elkaar vind ik dan ook echt prachtig staan, het is voor mij rood genoeg deze kleur om het vaker te kunnen dragen. in totaal zijn uit deze lijn 30 verschillende kleuren te verkrijgen. deze lipsticks zijn Dermatologisch getest. Niet comedogeen en Paraben free.

20160506_101434

Deze lipstick is te koop bij kiko milano en kost € 10.90 euro voor 3.5 gram.

Hebben jullie één van deze 30 kleuren in bezit?

Liefs Soraya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s