aboutmylook

aboutmylook: Toppers in concert 2016

hallo  beauty’s,

Zoals jullie op mijn instram en twitter account hebben kunnen zien ben ik afgelopen vrijdag naar de toppers geweest. Ook dit jaar was het weer een groot feest natuurlijk. Het thema had ik dit jaar wel wat meer moeite mee om mij naar te kleden helemaal omdat ik door het klussen in ons nieuwe huis het “vergeten” was dat het ineens maar 2 dagen verwijdert was van DE datum. Hierdoor heb ik mijn disco outfit erg simpel gehouden maar wel lekkere knalkleuren aan gehad. Daar in tegen kan ik natuurlijk wel lekker uitpakken met mijn make-up. Ik laat jullie daarom graag wat foto’s zien van deze avond. Lees dus snel veder en ontdek hier hoe mijn totale avond geweest is samen met mijn zusje en moeder.

20160513_172437

Zoals je misschien kan zien ben ik in de ochtend eerst even langs de kapper geweest, ik heb weer een mooie frisse rode kleur in mijn haar en de “dode” punten eraf laten halen. Iedere keer valt het mij weer opnieuw op hoe snel de kleur eigenlijk terug loopt helaas, maar wat ben ik toch weer gelukkig nu.

Zoals ik hierboven al zij was de toppers ineens heel dichtbij en had ik geen tijd meer om een outfit te regelen, dus ditmaal gewoon wat uit de kast getrokken. Het viel mij vrijdag avond wel erg op dat veel mensen een knal kleur aan hadden en veder geen hele outfits droegen wat ik normaal veel meer gewent ben. Maar hé ik vond het disco thema ook lastig kleden.

Zoals je kan zien heb ik een knal roze blouse aangetrokken op mijn glimmende lichtgrijze broek, tevens kunnen er voor mij persoonlijk geen paar gympen ontbreken en had ik mijn zilverkleurige aangetrokken zodat deze zouden matchen met mijn make-up en nagellak.

20160513_165057

Zoals je hierboven op de foto kan zien zijn mijn ogen bedekt met zilveren glitters en prachtige nep wimpers. Voor de diepgang onder de glitters te krijgen heb ik het oogschaduw pallet van I<3MAKEUP gebruikt, de glitters zelf zijn van chanel. De nep wimpers die ik hier heb toegevoegd voor het extra effect zijn van broadway, deze had ik cadeau gekregen van mijn zusje enige tijd geleden.

Verder draag ik op mijn gezicht:

  • Primer van Benefit
  • redness solution van clinique
  • foundation van collistar (review komt eraan)
  • concealer van collistar (review komt eraan)
  • wenkbrauwpotlood van anastasia
  • bronzer van i<3makeup (review komt eraan)
  • blush van i<3makeup
  • highlighter van becca
  • lippenstift van tini beauty kerstlipstick met daarover de glitters van chanel

 

20160513_192659

Het was een snelle en stille rit naar de arena toe met de bus, totaal niet wat wij hadden verwacht dit komt omdat wij het niet gewent waren van afgelopen jaren(maar wel heerlijk). Maar eenmaal bij onze zitplaatsen aangekomen waren wij weer hartstikke tevreden, wij zitten altijd eerste ring bij de toppers en dit jaar extra gunstig omdat er een loopbrug was meerdere malen in de show die voor onze plaatsen neerdaalde en daarom hebben wij ze dit jaar ook echt van heel dichtbij kunnen bekijken.

De opening was weer spectaculair ze kwamen vanaf het plafon met een discobal naar beneden en gingen zo zingend de arena door, dit gaf echt een prachtig effect.

20160513_204046

Ik hoop stiekem nog naar hun kerst concert te kunnen gaan in de ahoy, ik heb nooit genoeg van deze mannen met hun heerlijke muziek. Een echte avond om uit te doffen in kleding en make-up.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien en te lezen over mijn fantastische avond met mijn moeder en zusje.

Zijn jullie ook bij de toppers in concert 2016 geweest?

Liefs Soraya

2 gedachten over “aboutmylook: Toppers in concert 2016

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s