make-up

MAC velvet teddy lipstick, whirl lippotlood

Hallo beauty’s,

JA! het is er eindelijk van gekomen, ik heb mijn eerste MAC lipstick gekocht in Amsterdam zoals jullie misschien al gezien hebben in mijn shoplog. Vandaag wil ik jullie natuurlijk op de hoogte brengen hiervan. Bevalt de lipstick mij echt zo goed als iedereen mij altijd doet geloven? Lees snel veder en ontdek het met mij samen.

Het is na één aantal lipsticks getest te hebben gelukt een mooie nude kleur te vinden voor toe te voegen aan mijn stash. De roze lipstick die ik graag wou hebben die hadden zij niet meer op voorraad in de winkel helaas. Met legen handen naar huis gaan was dit keer géén optie meer, ik had lang genoeg gewacht vond ik zelf. Vandaar dat ik voor de prachtige iets donkere bruine tint ben gegaan genaamd velvet teddy. Uiteraard wou ik graag een matchende lip potlood erbij hebben voor het complete plaatje te creëren. Helaas bij thuiskomst lijkt dit potlood veel donkerder dan de lipstick zelf. Ik hoop maar dat het aan mijn ogen liggen en de verkoopster de juiste lip potlood in mijn tasje gedaan hebt. Ik ben daarom wel een beetje zenuwachtig voor het resultaat dus laten wij snel beginnen.

20160428_193420.jpg

Zoals gewoonlijk begin ik met de verpakkingen van de producten, ik ben hiervan helemaal weg. De verpakking is prachtig vormgegeven en ook nog is in de kleur zwart waarvan ik erg veel houd. Je ziet subtiel MAC op de producten gedrukt staan wat gelukkig niet “te” veel is en mij aan een reclame bord doet denken. Maar volgens mij herkend ieder beauty hart wel een lipstick van MAC.

20160428_193503.jpg

Zoals ik hierboven al genoemd heb is de lipstick in de kleur velvet teddy en het lip potlood in de kleur whirl. Het lip potlood is inderdaad niet de kleur die wij in de winkel hadden gekozen en wel veel donkerder.

20160428_193659.jpg

De lipstick droogt mat op omdat de lipstick een matte finish heeft. Het is een donker bruine kleur die mij een beetje doet denken aan de jaren dat mijn ouders jong waren (SORRY). Ik merk dat ik hiervan steeds meer begin te houden vooral omdat ik heb ontdekt dat het mij volwassener maakt in mijn uitstraling wat ik persoonlijk erg prettig vind.  De lipstick blijft mooi zitten zelfs bij kleine hapjes eten, na een maaltijd is bijwerken wel één must vind ik persoonlijk. Het voelt erg comfortabel op de lippen met een prachtige dekking waardoor mijn lippen ook niet droog aanvoelen. Ik ben helemaal in de zevende hemel!

Het lip potlood was één groot WOUW effect voor mij. Ik heb wel een aantal potloden gehad zoals van KIKO , Catrice en Gosh. Ik kan je wel vertellen dat je duidelijk verschil hebt in de kwaliteit hiervan. Ik wist niet wat mij overkwam bij het aanbrengen zo gemakkelijk dat dit lip potlood over mijn lippen glijd. Het pigment is erg goed en lang houdend ook. Het effect met de lipstick samen is even wennen maar wel erg mooi al zeg ik het zelf.

1461942283778

Het zijn twee goede aankopen geweest waar ik zeker geen spijt van ga krijgen. Tevens moet ik bekennen dat ik alweer aan het rond snuffelen ben voor een nieuwe kleur. Het is een echte aanrader voor iedereen die van mooie lipsticks houd.

Welke kleuren van de MAC lipsticks zouden jullie aanraden?

Deze MAC producten zijn bij de MAC counters te koop of via hun website te bestellen. De lipstick kost € 19.50 euro en de lip potlood € 15.50 euro.

Liefs Soraya

10 gedachten over “MAC velvet teddy lipstick, whirl lippotlood

  1. Wow, de combinatie van die twee is geweldig. De kleur staat je echt mooi. Ik wil die lipstick ook, maar ik denk dat ik niet met de kleur zou staan..

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s