make-up

I heart make-up, death by chocolate

Hallo beauty’s,

Vandaag wil ik graag een budget oogschaduw pallet reviewen voor jullie, en wel van het merk i heart make-up. Dit merk is tijdelijk te koop bij Kruidvat en ik ben er helemaal verslaafd aan geraakt zo kon je eerder al lezen over de Blushing hearts, Candy Queen of Hearts, tevens ben ik ook de bronzer aan het testen, maar goed vandaag gaat het dus over het oogschaduw pallet death by cholate. Ik verwacht veel donkere kleuren omdat het één pure chocolade reep is. Ik ben benieuwd jullie ook?

20160422_143548

Het is toch om je tanden erin te zetten? Zoals jullie misschien wel weten zijn deze pallets een dupes van Too faced palletten, ik heb deze (helaas) niet in mijn bezit dus daarmee kan ik geen vergelijking maken beauty’s.

De verpakking is donkerbruin dit pallet is dan ook de pure variant, ze hebben nog 3 andere kleuren uitgebracht. Het valt mij op dat de kleuren aan de binnenkant van de verpakking nog aardig licht is naar mijn mening voor een “puur” pallet. De bovenkant bevat een spiegel wat erg handig is gebruik, ik merk dat ik het ook echt meerdere malen gebruikt heb zeker omdat deze spiegel lekker groot is. Tevens zit er een applicator in de verpakking deze gebruik ik niet, ik gebruik hiervoor mijn zoeva kwasten set.

20160422_143651

De kleuren hebben allemaal prachtige namen gekregen, dit is gedrukt op een doorzichtige beschermfolie helaas is deze lichtelijk dubbel bedrukt waardoor het lijkt alsof je dubbel leest. Het houd wel de grote spiegel schoon waarvan ik echt houd.

20160422_143610

Tijdens het aanbrengen op mijn arm zag ik dat dit pallet enorm veel pigment bevatte wat ik niet echt had verwacht en mij daarom ook echt verraste. Ik snap nu helemaal waarom zoveel bloggers er over schreven/schrijven en net als mij hier erg blij van worden.

Je ziet hier vooral dat de eerste kleur erg licht is maar eenmaal op het oog aangebracht geeft het echt een prachtige glans.

Ik vind de tweede kleur uit deze lijst een beetje tegen vallen maar hé als dit de enigste is maakt dat toch niet uit?

 

Wouw de laatste vijf kleuren verbazen mij echt, het pigment is echt intens en bevat hele mooie glitters.

20160429_144307

Hierboven heb meerdere kleuren aangebracht:

  • white light
  • one more bar
  • dipped
  • tease me
  • love you to death

Het pigment heeft mij zeer verrast, je kan veel verschillende oog looks maken doordat het een uitgebreid pallet is met maar liefs 16 kleuren. Tevens bevat het matte en glimmende oogschaduw, dus voor iedere stemming wel iets.

Dit oogschaduw pallet van i heart chocolate is tijdelijk te koop bij trekpleister en kruidvat voor € 7.99 euro.Mocht je ze daar niet vinden zijn deze palletten ook online te verkrijgen maar kosten ze wel iets meer.

Liefs Soraya

3 gedachten over “I heart make-up, death by chocolate

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s