reiniging·verzorging

action, Lifecare reinigende poriënstrips

Hallo beauty’s,

Laatst liep ik bij de action te winkelen en uiteraard moet ik even langs de beauty afdeling. Hier vond ik de lifecare reinigende poriënstrips, deze zouden de zwarte mee eters moeten verwijderen. Ik heb hier gelukkig niet veel last van maar ik dacht voor deze budget strips moet ik het toch proberen samen met mijn zusje.

20160422_142608

Op de verpakking staan meerdere talen en met veel kleur opgedrukt. In deze verpakking zitten zes strips. Ik heb het samen met mijn zusje getest wij waren erg benieuwd. Is het een goede budget tip of faalt het enorm? lees snel veder voor het antwoord.

20160422_142712

Deze strips zitten per stuk verpakt in folie, deze folie kan je aan de bovenkant afscheuren zodat je bij de strip kan. De bovenkant van de strips zijn van stof en de onderkant een grote plak die je kan bevestigen op de neus. Het voelt droog aan en het bevat veder ook geen serum.

Zoals je hieronder op de foto kan zien, zie je hoe je deze trips op de neus kan bevestigen.

20160422_142548

Wij hebben de strips op onze neus gehad maar helaas zagen wij totaal geen verschil, het voelt erg ongemakkelijk op het gezicht omdat de strips erg stug zijn met een zeer goede plak rand wat echt vreselijk was om te verwijderen van onze neuzen af. Nee voor ons totaal geen verbetering en zeker ook geen aanrader vinden wij voor jullie beauty’s.

20160425_193935

Deze neus strips van lifecare zijn dus te koop bij de action voor € 0.99 euro per 6 stuks.

Liefs Soraya

 

 

9 gedachten over “action, Lifecare reinigende poriënstrips

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s