verzorging

Voetenmasker walk of fame

hallo beauty’s,

Er is niks lekkerder dan jouzelf verwennen. Zoals je vorige week kon lezen heb ik één set gekocht met meerdere maskers erin. Daarom testen ik met plezier het voeten masker van STARSKIN. Dit masker zou een verzorgend en verkoelend dubbellaags masker zijn die de voeten weer moeten zouden laten stralen. Ik ben benieuwd jullie ook? lees dan snel veder met mij hoe deze ervaring is.

20160509_105626

De verpakking is alleen al één feestje op zich om te zien. Alle STARSKIN maskers hebben een andere kleur verpakking en deze is prachtig groen. Het voetenmasker zit in een zakje verpakt die je kan open scheuren zodat het zeker niet kan morsen. De maskers hebben overigens prachtige namen gekregen, zo test ik vandaag de walk of fame the secret revealed. Tevens zit er een beschrijvingsboekje bij waar ook Nederlandse uitleg in staat.

20160509_105642

Dit voetenmasker van STARSKIN beloofd een intensief voedend formule te hebben maar ook, verzacht en revitaliseerde werking te hebben. Dit voetenmasker bevat een diep hydraterende ureum, een mengsel  van 19 botanische bestanddelen Omdat het een dubbellaag masker is zou het een sauna achting effect moeten geven aan mijn voeten.

20160509_105754

Het masker ruikt erg fris en zomers, ik kan de geur niet heel goed plaatsen helaas.

Hoe werkt het?

 1. Voor het beste effect leg je het masker 10 minuten voor gebruik even in de koelkast.
 2. Je begint met het wassen van de voeten en dept ze hierna droog.
 3. Je haalt de sokken voorzichtig uit de verpakking en kijkt goed welke sok aan welke voet moet. Er staat een L & R op bij de sluiting.
 4. Nu laat je de voeten tussen de twee viltlagen glijden in de sok en plak je deze aan de bovenkant vast om de enkels heen.
 5. Nu ga je heerlijk achterover zitten en ontspan je voor 20 minuten, wat een verwennerij is dit toch!
 6. Na deze 20 minuten verwijder je voorzichtig de sokken en gooi je deze weg. Let erop de overige serum kan je in de voeten masseren. LET OP je hoeft je voeten dus niet na te spoelen!

20160509_105851

Zie hierboven op de foto duidelijk een L & R staan voor welke voet het masker is. Dit masker kunnen mensen aan trekken tot maat 43! ik dacht heerlijk groot want heb zelf ook niet de kleinste voeten maar helaas heb ik niet erg veel ruimte over ik denk dat het krap aan zal worden dus let hierbij dan extra op met het aantrekken van de sokken.

20160509_110122

Je ziet vooral op mijn rechtervoet duidelijk het serum zitten in de sok.

Bij aantrekken voelt het heerlijk koel en verfrissend aan. Het is wel even wennen om zakjes om je voeten te hebben hoor. Ze zeggen dat je er voorzichtig mee kan lopen dat heb ik niet geprobeerd ik vond het iets te gevaarlijk omdat het erg glad aanvoelt onder mijn voeten. Ik merkte wel na gebruik dat mijn voeten erg zacht en verzorgd aanvoelden. Helaas vlogen die 20 minuten voorbij voor mij en had ik de sokken wel langer willen aanhouden, zeker omdat het verfrissend gevoel nog steeds overheersend was.

Mijn ervaring was erg prettig en zeker voor herhaling vatbaar. Ik laat geen voor en na foto’s van mij voeten zien omdat het niet de mooiste voeten zijn. Dat ik hierover zo te spreken ben is ook al een wonder op zich met mijn voeten fobie.

Dit masker is te koop bij de douglas en kost € 9.95 euro voor éénmalig gebruik.

Liefs Soraya

3 gedachten over “Voetenmasker walk of fame

  1. Ik had het hiervoor nog nooit geprobeert maar ik ga je vertellen ik haal deze binnen kort zeker weer opnieuw. Zeker na de avond vierdaagse kunnen de voeten wel wat extra gebruiken. Liefs soraya

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s