reiniging·verzorging

Lush grease lightning, spot treatment

Hallo beauty’s,

Wie houd er nou van puistjes? En waarom heeft iedereen er last van? Helaas heb ik hier ook last van en dat vind ik vreselijk. Zoals jullie enige tijd geleden hebben kunnen zien in mijn shoplog heb ik iets gekocht tegen de puistjes. Ik heb daarom enige tijd de lush grease lightning geprobeerd, ik had niet erg veel verwacht van dit product maar wie weet overtreft het al mijn verwachtingen wel. Lees daarom snel veder op hier achter te komen.

20160428_194819

De verpakking wordt gemaakt van eigen gerecycled materiaal, dit vind ik een enorm pluspunt dat LUSH hier aandacht aan besteed. Tevens worden er ook eigen sjaals van gemaakt die je weer kunt kopen in de winkels van lush. De verpakkingen kan je sparen en bij 5 legen verpakkingen die je inlevert staat er een leuke presentje tegenover.

De verpakking is zwart met veel tekst erop gedrukt wat vrijwel alle verpakkingen van lush bevatten. Aan de bovenkant zit een spray waardoor je gemakkelijk de inhoud gedoseerd uit de verpakking kan halen. Ik heb weinig op de verpakking aan te merken natuurlijk veder het is erg basic en dat kan nooit kwaad. Tevens zit er een stikker op de verpakking geplakt met de naam die het product verpakt heeft en de datums van wanneer het gemaakt is en wanneer het over datum is.

20160428_194856

Het is een soort gel deze spot treatment, het is een prachtige killercombinatie tegen puistjes als ik de ingrediëntenlijst bekijk, zowel tea tree, toverhazel en rozemarijn zitten hierin verwerkt.

Dit product breng je op een schone huid aan, de puistjes stip je met deze gel aan en daarna kan je ervoor kiezen om het 15 minuten te laten inwerken en het eraf te spoelen of voor het slapen gaan aanbrengen en het de gehele nacht laten werken en in de ochtend te verwijderen van het gezicht wat ik persoonlijk vaan doe. Ik was het het niet af met water uit de kraan maar gebruik hiervoor mijn vichy eau thermale spray.

20160428_195045

Ik moet zeggen dat mijn verwachtingen niet heel hoog waren toen ik het kocht, maar ik was zeker wel nieuwsgierig geworden toen ik de verpakking las. Nou ik kan jullie medeleden dat bijna al mijn puistjes met 2 dagen ook echt helemaal verdwenen waren met gebruik van deze spot treatment grease lightning van lush. Ik raad het jullie zeker aan beauty’s om dit product te proberen mocht je wat zoeken tegen de onuitgenodigde puistjes.

Deze spot treatment grease lightning van lush is in hun winkels te koop voor € 10.15 euro voor 45 gram.

Hebben jullie één wondermiddel voor puistjes laat het mij graag weten in een comment!

Liefs Soraya

2 gedachten over “Lush grease lightning, spot treatment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s