reiniging·verzorging

african dream van evoka

Hallo beauty’s,

Ik kan mijzelf uren vermaken onder de douche en ik pak dit moment om ook echt tot rust te komen en ook om mijn gehele lichaam te verwennen. Onze douche thuis staat dan ook overvol met heerlijke producten. Toch kocht ik laatst weer een nieuwe shower foam om uit te proberen van evoka, met een geur die african dream heet. Ik ben erg benieuwd en ging daarom heerlijk uitgebreid onder de douche om deze foam te proberen.

20160428_195808

Kijk is hoe prachtig deze foam is ingepakt door ici paris xl? Hierdoor konden wij ook niet ruiken in de winkel, het was daarom wel lastig kiezen welke ik zou uitkiezen maar uiteindelijk heeft de naam african dream de doorslag geven. De verpakking is mooi goud bruin met sierlijke tekstopdruk. Aan de bovenkant bevind zich een pomp waardoor het doseren van de foam erg gemakkelijk zou moeten gaan.

20160428_200031

Deze foam komt ook echt direct als foam uit de verpakking en hoeft niet eerst in aanraking te komen met wat ik vooral gewent ben van de rituals douche foams. De geur die zicht direct verspreid is echt zalig door de naar amber ruikende foam doet het ook echt oosters aanvoelen. In deze african dream shower foam zit karitéboterextract verwerkt. Na de douchebeurt zou de huid zacht en gevoed moeten zijn nou dat is het zeker wel kan ik je alvast verklappen.

20160428_200138

Ja deze douche foam is zeker een heerlijke toevoeging in mijn douche ritueel, de geur is echt zalig en mijn huid voelt zacht en gevoed aan. Deze bus gaat zeker op gemaakt worden.

Deze douche foam van evoka is te koop bij ici paris xl en kost normaal € 8.83 voor 250 ml. Ik heb deze op Amsterdam centraal gekocht in de actie voor € 5.00 euro.

Liefs Soraya

 

Een gedachte over “african dream van evoka

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s