make-up

i heart make-up , Summer of love bronzer

Hallo beauty’s,

Misschien is het jullie ook wel opgevallen dat de laatste weken de i heart make-up in de aanbieding was bij kruidvat en de trekpleister. Uiteraard heb ik even gewinkeld en kwam ik thuis met de i heart make-up summer of love tripple baked bronzer. Vandaag vertel ik jullie hier alles over met natuurlijk één mooi eindresultaat op mijn gezicht.

20160422_142937

De verpakking is zoals wij gewent zijn in een hart vorm, de kleur is prachtig goud met sierlijke tekst erop gedrukt. Het is gemaakt van karton en de bronzer zit binnenin een plastic bakje ook in de vorm van een hart.

20160422_142957

Deze bronzer heeft één mooie glanzende koper peachy kleur die ook nog eens een subtiele gouden shimmer bevat. Het is een mooie combinatie vind ik, zeker voor de wat slechtere dagen in Nederland.

De ingrediënten vind ik er niet shockend uitzien in deze bronzer.

20160422_142947

Het heeft een mooie en zeer goede pigmentatie als ik het op mijn hand aanbreng, dit maakt mij gelijk helemaal gelukkig. Nu maar hopen dat het niet tegenvalt op mijn gezicht, wat niet zo snel zal gebeuren denk ik want ik gebruik nog steeds dagelijks de blush van i heart make-up.

20160422_143152

Je ziet hier alleen subtiel de bronzer op mijn wangen zitten van i heart make-up. Deze summer of love bevat ook hier veel pigment en is zeer goed op te bouwen. Helaas zie je de shimmers op de wangen minder goed maar persoonlijk vind ik dit geen probleem omdat ik toch altijd een highlighter toevoeg.

20160429_145811

Deze summer of love tripple baked bronzer heb ik gekocht bij de trekpleister voor € 5.99 euro. Een echte aanrader voor jullie beauty’s.

Liefs Soraya

3 gedachten over “i heart make-up , Summer of love bronzer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s