verzorging

Gezichtsmakser red carpet ready

Hallo beauty’s,

Zoals jullie al gezien hebben heb ik meerdere maskers in mijn bezit van STARSKIN, vandaag heb ik voor jullie dan ook één van de gezichtsmaskers. Dit red carpet ready masker bevat kokosmelk die de huid snel en doelmatig zou moeten voeden, ik ben benieuwd en ik hoop jullie ook want lees snel veder voor het eind resultaat.

20160509_105421

Dit masker van STARSKIN is prachtig verpakt in lichtblauw, dit masker is red carpet ready die er zal voor zorgen dat mijn huid zal voeden. Ook bij dit masker kan je de bovenkant openmaken door en aan te trekken bij de inham aan de zijkant.

Dit masker is echt doordrenkt van het serum, dus je bent gewaarschuwd als je het masker open maakt nu. Het geheim van dit masker zou zijn de bio- cellulose die doordrenkt is met kokosmelk. dit zou zorgen voor een stralend, diep gehydrateerd en glad, voor een jeugdige uitstraling. Het beloofd erg veel ik ben zo benieuwd.

20160509_115620

Hoe werkt het?

  1. Leg ongeveer 10 minuten van te voren het masker in de koelkast voor een optimaal effect.
  2. reinig het gezicht en dep deze droog, anders pakt het masker niet.
  3. voordat je de verpakking open maakt is het verstandig om voorzichtig met je vinger toppen het serum te verdelen door het gehele zakje.
  4. Het masker bevind zich tussen 2 beschermlagen, deze 2 buitenste lagen dien je dus voorzichtig te verwijderen.
  5. zorg dat het masker op het gezicht, pas hierbij wel op voor de ogen, neus en mond.
  6. Zorg voor zo min mogelijk lucht en vouwen in het masker.
  7. Laat het 20 minuten zijn werk doen en je zou een stralende huid hebben.

Ik merk wel dat de lagen eraf halen erg moeizaam ging omdat het doordrenkt is met serum. Tevens merk ik ook dat ik het masker totaal niet strak op mijn gezicht krijg zoals zou moeten volgens de beschrijving.

20160509_120131

Hierboven op de foto kan je zien dat ik het masker op mijn gezicht heb aangebracht. Zo kan je zien dat dit niet geheel vouwloos is helaas. Maar kijk mijn strakke voorhoofd ineens wouw!

Het masker voelt erg verkoelend aan zoals STARSKIN ook beloofd had, Mijn huid voelt na afloop ook erg gehydrateerd waardoor het ook erg zacht aanvoelt. Helaas ruik ik niks van kokos in het masker wat ik wel graag had gewild.

Dit masker heeft inderdaad veel goeds gedaan en daarom raad ik het jullie zeker aan om het zelf eens te gaan proberen.

Deze STARSKIN red carpet ready masker is te koop bij de douglas voor € 9.95 euro. Dit is voor eenmalig gebruik van 30 ml.

Liefs Soraya

p.s. Volgens jullie mij ook al op:
facebook
instagram
twitter

4 gedachten over “Gezichtsmakser red carpet ready

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s