make-up

Volumeeyes plus active mascara

Hallo beauty’s,

Ik was laatst in de kiko milano winkel en kocht daar verschillende mascara’s, de volumeeyes plus active mascara trok direct mijn aandacht. Door deze mascara te gebruiken zouden je wimpers iedere dag voller worden, en welke beauty wilt dit nou niet? Nog mooiere en vollere wimpers daar droom ik van dus ik ging eenmaal thuis met volle aandacht aan de slag!

20160425_201214

De kartonnen verpakking is zoals wij gewent zijn van KIKO MILANO zwart met witte tekstopdruk. Maar toen ik de huls van de mascara zag dacht ik YES het wordt alleen maar beter, het is goud van kleur waarvan ik echt zo veel houd. Subtiel is de tekst met zwart erop gedrukt, de huls voelt wel wat aan de goedkope kant maar hé het is een BUDGET mascara die ik ook nog is in de uitverkoop gekocht heb. Maar het belangrijkste is dat het gewoon zijn werk goed doet.

20160425_201254

Deze mascara is verrijkt met K2 Prolash complex, dit complex zou een actieve bestanddelen bevatten die de werking van de mascara tot een verrassend resultaat lijden. Ik lees op de site van Kiko dat het ook klinisch getest is en na gebruik van 30 dagen het resultaat gemiddeld tot 21 maal meer toe neemt dan bij een “normale” mascara.

 

20160425_201249

Het borsteltje van deze mascara is erg groot, persoonlijk schrok ik hiervan nog al. Ik vind het in gebruik niet prettig werken, wel dat het een kegelvorm heeft zo kan ik goed bij de wimpers aan de binnenkant van mijn ogen komen. De kegelvormige borstel met holle vezels zouden de volume en extreme krul in de wimpers moeten brengen.

 

 

20160512_121535

Zie hierboven het resultaat, mijn wimpers zijn mooi verdeeld door het kegelvormige borsteltje. De volume is wel aanwezig maar niet wat ik had verwacht na de vele beloftes die ik las op de site van Kiko. Tevens vind ik na een aantal weken mijn wimpers ook niet langer geworden. Nee deze mascara is het voor mij niet, mede omdat ik met het borsteltje niet overweg kan maar ook omdat mijn oude vertrouwde mascara van YSL dit gemakkelijk overtreft.

Deze mascara is zowel online als in de winkels van KIKO MILANO te koop en nu tijdelijk voor € 3.90 euro voor 11 ml.

Liefs Soraya

7 gedachten over “Volumeeyes plus active mascara

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s