make-up

Photo finish primer, smashbox

Hallo Beauty’s,

Het gebeurt niet vaak dat mijn gezicht zijdezacht aanvoelt maar na het gebruik van deze primer van smashbox wist ik niet wat mij overkwam. Ik was al erg nieuwsgierig naar deze primer omdat het zoveel beloofd zoals: kleur corrigeren , verminderen van rimpels en het zou donkere vlekjes tegen gaan. Dit klinkt als een wonder product dus ik ben snel aan de slag gegaan om deze te testen natuurlijk. Lees snel mee of het mijn gezicht ook helpt tegen de vervelende kwaaltjes of alleen zijdezacht aanvoelt.

20160513_144710

Als je smashbox kent is de verpakking erg duidelijk, al hun primers zitten in een semi-doorzichtige tube waarvan je in het middenstuk de kleur van de primer ziet. De kleur die ik heb is heerlijk groen want dit zou de roodheid voor een groot deel wegwerken. Ik schrok niet van deze kleur omdat ik ook al de groene redness solution gebruik, en ik hierdoor weet dat de kleur op het gezicht zal verdwijnen. De opening aan de onderkant van de tube is van klein formaat waardoor het gemakkelijk te doseren is.

20160513_144824

De kleur groen zou rood heden moeten verminderen, toch zie ik meer staan op de ingrediëntenlijst, zo zie ik een mengeling van antioxidanten en zelfs vitamine A en E erop staan. Deze primer zou een formule bevatten die de fijne lijntjes en poriën zouden verminderen.

20160513_144646

Zoals je hieronder kan zien is het effect op de hand kleurloos maar wel echt zijdezacht! Dit hoort natuurlijk bij een primer, maar toch altijd een opluchting als het echt geen gloed achterlaat.

1464355648027

Het resultaat op mijn gezicht is erg mooi, het geeft een mooie egale basis die de roodheid inderdaad verminderd gelukkig( waar blijft een wondermiddel dat je helemaal niks meer zien aan rood heden?) en hierdoor mijn huid erg zacht aanvoelt. Ik ben erg verrast door deze photo finish color correcting adjust primer van smashbox. Tevens zorgt deze primer dat mijn foundation ook de gehele dag op zijn plek blijft zitten.

Wist je dat je deze primer ook zonder foundation kan dragen voor een fluweel zachte finish?

Deze photo finish color correcting adjust primer van smashbox is te koop bij de douglas en kost € 33.50 euro voor 30 ml. Zeker een aanrader beauty’s mochten jullie nog op zoek zijn!

Liefs Soraya

Een gedachte over “Photo finish primer, smashbox

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s