make-up

Shoplog: SIGMA, Milani en the Balm

Hallo beauty’s,

Als ik eenmaal wat in mijn hoofd gehaald heb dan kan ik het ook bijna nooit weerstaan om te wachten en moet ik het gelijk hebben. Gelukkig kan je tegenwoordig online winkelen (liever niet maar op drukke dagen een must) en heb je het de volgende dag in huis zo ook bij de webshop van de the makeup spot. Ik wil jullie dan ook graag laten zien wat voor moois ik allemaal heb binnen gekregen.

20160503_182850

Bij the makeup spot is het voor 16:00 uur besteld volgende werkdag in huis, gelukkig werd mijn pakketje dan ook netjes aan het einde van de dag geleverd en kon ik niet wachten met het uitpakken natuurlijk. Het wordt altijd in roze papier gewikkeld om het te beschermen I LIKE THAT.

Ik heb van drie verschillende merken wat besteld en vertel jullie hieronder per merk wat ik uit gezocht hebt en waarom, lees dus snel veder.

20160503_183012

Om te beginnen heb ik altijd hele duren foundations in mijn bezit waarover ik bijna altijd te spreken ben, maar ik vind het soms zonde om het te gebruiken op dagen dat ik mij wel opmaak maar niets op de planning heb staan of zoals met de warme zomer op komst dat ik mijzelf meerdere malen opnieuw opmaak op één dag door bijzonderheden. Vandaar dat ik gekozen heb om deze 2 producten van milani mee te bestellen.

Ik heb een primer van milani besteld die ervoor zou zorgen dat mijn make-up de gehele dag op de plek zal blijven zitten maar ook mijn huid zou moeten hydrateren. Ik ben benieuwd of het ook echt werkt.

Tevens heb ik nog een foundation erbij genomen omdat het heerlijk budget proef is (voor mij persoonlijk wel) ik hoop dat ik de goede kleur besteld heb omdat ik dit zo lastig vind via internet bestel ik eigenlijk nooit foundations. Ik heb nog meer wensen aan merken die niet hier in NL te koop zijn helaas.

Milani primer € 12.99 euro voor 20 ml
Milani foundationen concealer in één € 12.99 euro voor 30 ml.

20160503_183042

Mijn becca highlighter begint aardig op te raken en ik dacht als ik dan toch bestel dan bestel ik gelijk een highlighter mee van the balm, zodoende heb ik de mary lou manizer highlighter besteld ik ben erg benieuwd of deze mij net zo sprankelend kan maken!

The balm highlighter kost € 21.50 euro voor 8.5 gram.

20160503_183156

Tevens heb ik nieuwe kwasten besteld, dit is altijd een groot feest. Ze ruiken nieuw, zijn nog super zacht en schoon. hiervan gaat mijn hartje echt sneller kloppen. Ik heb 4 nieuwe kwasten besteld voor gezicht en wenkbrauwen.

  1. 3dhd kabuki kwast
  2. 3dhd precision
  3. smudge E21
  4. angeld brow

Ik kan niet wachten om deze te gaan gebruiken en uiteraard laat ik van alles weer een review komen zodat jullie weer volledig op de hoogte zijn of het een goede koop of miskoop is geweest.

Liefs Soraya

11 gedachten over “Shoplog: SIGMA, Milani en the Balm

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s